fbpx

Work is love made visible

9 augustus 2021

LinkedIn post Januari 2020

Work is love made visible.

Bij deze uitspraak van Gibran denk ik direct aan Jacques. Jacques heeft de gordijnen in ons huis geleverd. Als Jacques bezig is met gordijnen, praat over gordijnen of zelfs maar in de buurt is van gordijnen gebeurt er wat.

Zijn hart stroomt dan zo over van liefde voor zijn vak dat ik iedere keer bijna zelf gordijnenboer wil worden.

Dit is passie van een heel ander niveau dan simpelweg ‘ergens veel passie voor hebben’. In dat geval had ik ook van windsurfen mijn beroep kunnen maken. En ik denk nou niet dat daar iemand blij van wordt.

Dit niveau gaat erover dat je in iedere vezel van je lijf voelt dat dit is wat je te doen hebt. Passie, talent, bestemming en wat je gelooft dat er nodig is in de wereld komen geheel ‘in één lijn’ te liggen. Met een ultieme focus en taak voor jou als resultante.

Dat vraagt wat van je, namelijk om het ook aan te gaan. En tegelijkertijd krijg je betaald voor iets dat je vanuit je volle hart ook nog gratis zou doen…

Vandaag gaan 16 deelnemers de examenmodule van hun opleiding in. Of ze allen de accreditatie halen, weten we morgen. Voor mij zijn ze sowieso al helden. Want wat zijn ze het aangegaan, met zichzelf en met elkaar.

Love made visible.

Connecten met Nanco? Dan kan via deze link!