fbpx

Over Coachcenter

Wat we doen

We werken binnen de zakelijke en de particuliere markt. Coachcenter onderscheidt zich door de creatieve en innovatieve werkwijze. In onze aanpak combineren wij geijkte theorieën en technieken op het gebied van coaching, psychologie en bedrijfskunde met technieken uit de wereld van visueel denken en grafisch faciliteren. Dit maakt onze werkwijze niet alleen veel effectiever, maar ook beduidend energieker.

Professioneel coach worden

Ontdek de sfeer van Huize Marlot

Inspirerende ruimte huren in Huize Marlot? Bekijk hier de mogelijkheden.

Ontmoet het team

Nanco Vrijland Oprichter | Opleider

Nanco staat bekend om zijn polariteiten. Verbindend en begrenzend, uitnodigend en confronterend. Vanuit intimiteit ook analytisch in het contact. Nanco is sensitief, inspirerend en heeft een scherpe blik.

Sofie Klerkx Manager Operations

Sofie is graag in beweging. Beweging betekent voor Sofie sport, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Ze houdt ervan om zichzelf uit te dagen; van het aangaan van de strijd met ijswater in een WMH workshop tot stilte-retraites.

Corine van Herk Coach | Trainer

Corine is een vrolijke noot die energie krijgt van inzicht en ont-wikkeling. In haar vrije tijd geniet Corine enerzijds enorm van vol overgave nietsdoen, maar anderzijds vindt ze het ook heerlijk om eropuit te trekken.

Evi Timmerman Coach

De wereld elke dag een beetje beter maken, plastic oprapen of glimlachen naar iemand die je niet kent. Evi gelooft in wederkerigheid: dat wat je uitstraalt, krijg je terug. Puur en open zijn woorden die haar omschrijven.

Hans Vlieg Coach | Trainer | Opleider

Hans is trots op zijn gezin en op wat hij tot nu toe al heeft bereikt als coach. Niet onnodig veel woorden, maar wel met impact. De juiste snaar raken. Of beter gezegd toets, want momenteel improviseert hij graag op zijn jazzpiano.

Bastiaan Baeten Trainer | Opleider

Bastiaans hart gaat sneller kloppen van momenten van voldoening, uitdaging en inzicht. Van reizen en vol in het moment kunnen zijn. Aruba en Argentinië, waar hij een tijd heeft gewoond, voelen als een tweede thuis.

Fréderique van de Poll Coach | Trainer | Opleider

Fréderique is gek op haar dochter, Engelse detectives, tennis en stevige wandeltochten. Haar manier van werken is kalm, helder en met humor. Zij is sterk in het ontwarren van de kluwen en het blootleggen van wat er daadwerkelijk speelt. Haar lijfspreuk is; Every now and then you have to embrace your inner Elvis! 

Ontwikkeling is het antwoord op de meeste uitdagingen van deze tijd.

Wij geloven dat ontwikkeling het antwoord is op de meeste uitdagingen van deze tijd. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Oplossen van problemen, omgaan met verandering, behalen van betere resultaten; alles vraagt om ontwikkeling, waarbij jij als mens centraal staat. Als individu, in een team of in de context van de organisatie. Als mens maak je het verschil.

Coaching geeft een enorme impuls aan ontwikkeling.

Vanuit onze kennis en ervaring is het onze overtuiging dat coaching een enorme impuls geeft aan je ontwikkeling, op welk punt je ook staat. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te willen worden.

Coaching werkt, waarbij het vaak gaat om nieuwe dingen aanleren zoals gedrag, vaardigheden of eigenschappen. Veel vaker echter gaat coaching om oude dingen afleren, zoals hardnekkige patronen, belemmerende overtuigingen of disfunctionele emoties. Of het nu gaat om individueel, team of organisatieniveau.

Visueel werken maakt coachen effectiever én energieker.

Iedere vorm van coaching wordt energieker en effectiever door gebruik te maken van visuele technieken. Welke vorm van coaching je ook toepast. Daarom werken wij waar mogelijk visueel.

Niet als doel op zich, maar als middel om individuen, teams en organisaties optimaal te begeleiden in hun ontwikkeling. Dat dit werkt blijkt onder andere uit de overall score van een 9 die wij in de 7 jaar dat we bestaan van onze klanten hebben gekregen.

Meld je nu aan voor onze Proeverij en ontdek welke opleiding bij jou past.

Kom gratis proberen Neem contact op

Hoe wij werken

Verandering
Kern
Resultaat

Verandering vanuit intrinsieke motivatie en keuze

Of het nu gaat om een persoonlijk coachtraject of een (noodzakelijk) verandertraject binnen een organisatie, pas als iemand er zélf voor kiest kan echte verandering plaatsvinden. Echte verandering komt van binnenuit. 

Wij werken daarom altijd vanuit iemands eigen keuze en intrinsieke motivatie tot handelen. Veranderen is dus vrijwillig. Dit betekent echter niet dat verandering ook vrijblijvend is.

Benadering op de kern van hetgeen er speelt

‘Everything should be made as simple as possible, but not simpler’ zei Einstein al. Om blijvend resultaat in plaats van enkel resultaat te behalen benaderen wij iedere vraag op de kern van hetgeen er speelt. Dit betekent in veel gevallen dat we werken op het emotionele vlak. Niet als doel op zich, maar om werkelijke beweging te krijgen. Emoties brengen mensen in beweging en emoties vormen vaak ook de belemmering om doelen te bereiken. We coachen zo praktisch als mogelijk, en zo diepgaand als noodzakelijk.

Zichtbaar resultaat als uitgangspunt

Al liggen de meeste oplossingen van binnen, resultaat zal uiteindelijk altijd van buiten zichtbaar worden; in je gedrag, in wat je doet. Zichtbaar resultaat en aantoonbare groei op de vooraf gestelde doelen is het uitgangspunt van al onze trajecten. Wij maken de ontwikkeling op de verschillende doelen aan het einde van het traject letterlijk zichtbaar met een visueel model.