fbpx

Leven met Lef & Liefde

Introductie

In mijn boek Leven met Lef & Liefde deel ik een stuk van mijn eigen Reis van de Held met je, in de hoop je te inspireren om jouw eigen Reis van de Held aan te gaan of met nieuwe energie voort te zetten. Een reis op weg naar Leven met Lef & Liefde.

Ben jij ook onderweg of wil je onderweg? Van Overleven naar Leven, van Angst naar Liefde of van emoties als tegenwind naar emoties als wind in de rug… Dan ben ik heel benieuwd naar hoe het boek jou kan inspireren!

 

‘Het leven krimpt of breidt zich uit al naar gelang iemands moed’ – Anaïs Nin

Wil je het boek liever gedrukt lezen? Of hem aan iemand cadeau geven?

Bestel de hardcopy van 'Leven met Lef & Liefde'

Download het gratis e-book Leven met Lef & Liefde

Vul hier je gegevens in, je kunt het e-book daarna direct downloaden

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Adres:
Leidsestraatweg 77
2594 BB Den Haag

Ervaringen van deelnemers

Ada Koene

Ik heb wel vaker van de Reis van de Held gehoord, maar door dit boek is me pas duidelijk geworden wat de ECHTE draken zijn. Het zijn inderdaad niets meer of minder dan projecties van mijn eigen innerlijke draken! En dan toch die weerstand? Nu snap ik waar die vandaan komt en ik besef hoe waar het is dat ont-wikkeling niet kan zonder te voelen en te ervaren. Nu ben ik bereid te verliezen, omdat ik weet dat ik daardoor zal winnen. Ik ben er zo klaar voor! Eindelijk.

Saskia Voet

Openhartig, kwetsbaar en duidelijk! Ik heb heel veel uit jouw boek mogen halen en mijn voornemen is dit in 2023 en verdere toekomst uit mijn leven te halen. Met één onderwerp zal ik discreet en voorzichtig moeten omgaan. En ik heb tot nu toe nog even geen flauw idee dit ook aan te pakken.. Maar jouw woorden over jezelf accepteren wie je bent én je kwetsbaarheid en Lef en liefde te tonen heeft me al veel verder gebracht. Prachtig boek waar ik zeker van tijd tot tijd weer even een stuk uit zal lezen mocht ik het nodig hebben!

Mia Vervoort

Ondanks de inhoud die je regelmatig een "tik" geeft... een feel-good-boek door de schitterende vormgeving en het "ritme"... ik geniet ervan! Eéntje om regelmatig te openen en telkens wat nieuws in te vinden...

Marlieke Ketelaars

Prachtig vormgegeven boek met herkenbaar verhaal en krachtige vragen.