fbpx

Coolblue – Stimuleren van ontwikkeling & groei

24 februari 2021

Het vraagstuk vanuit de organisatie

Een grote speler in de e-commerce wil hun 180 leidinggevenden trainen in het stimuleren van ontwikkeling en doorgroei van hun teamleden. Belangrijkste doel van de training is leidinggevenden de inzichten en handvatten te geven om medewerkers optimaal te ondersteunen in het vertalen van factoren als potentie, passie en talent naar maximaal toegevoegde waarde voor de organisatie.

Coachcenter ontwikkelt samen met Learning & Development op basis van de ontwikkeldoelen een training op maat die tevens nauw aansluit bij het reeds aanwezige trainingsaanbod.

Welk programma heeft Coachcenter hiervoor ontwikkeld?

Het programma bestaat naast een voorbereiding van leeswerk en enkele opdrachten en de plenaire sessie waarin ervaren en doen centraal staan, uit het daadwerkelijk stellen van doelen om het geleerde als leidinggevende toe te passen op je team, hierop te reflecteren en terugkoppeling te geven. Bijvoorbeeld tijdens een verdiepingsdag.

Over de schrijver

Nanco Vrijland

Nanco Vrijland

Opleider en oprichter Coachcenter

Passie voor ontwikkeling zit diep in Nanco’s DNA. Nanco’s kennismaking met coaching in 2009 maakte een diepe impact en betekende een ommekeer in zijn benadering van persoonlijke en professionele ontwikkeling. In 2012 richtte Nanco Coachcenter op, dat is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van coaching en leiderschapsontwikkeling.

Meer over Nanco Vrijland