fbpx

Een warm welkom

9 augustus 2021

LinkedIn post Juli 2021

‘Iedereen is je concurrent’, zei Walt Disney al.

Wat wij doen is opleiding en coaching. Iedere dag opnieuw geven onze opleiders en coaches zich 100%.

Welkom bieden aan waar een deelnemer mee komt, grenzen stellen als nodig en blijven staan als het spannend wordt. Open hart, al zweet je peentjes. Krachtig en kwetsbaar. Opstaan als je bent gevallen. Niet durven, tóch doen. Wat dat betreft is het topsport.

En toch, het is lang niet alles. Als tijdens een avondje uit het eten excellent is maar je 2 uur moet wachten en de bediening onbeschoft is, dan heb je geen goede ervaring.

Onze klanten kiezen niet sec voor een opleiding of coachtraject. Ze kiezen voor een ervaring. In die ervaring is iedereen onze concurrent.

Zitten je stoelen thuis beter? Is de koffie op de hoek lekkerder? Werkte het online leersysteem bij je vorige opleiding fijner en hoefde je daar niet te betalen voor parkeren? Het draagt stuk voor stuk bij aan je ervaring.

Flink opschalen qua huisvesting in een tijd waarin het lock-downs regende was uitdagend. Tegelijkertijd gaf het kansen. Een landhuis betrekken is één ding, het top of the bill inrichten een tweede.

‘Je moet het dak repareren als de zon schijnt’. De zon scheen lang niet altijd, maar gaten boren, vloeren leggen, markiezen vervangen en maatwerk meubels installeren is lastig als het pand vol in gebruik is. Online werken had dus zeker een zonnige kant.

We hebben hard gewerkt om je ervaring bij Coachcenter op alle punten maximaal te laten zijn. In augustus starten de eerste proeverijen en groepen in een volledig ingericht Marlot!

Je bent van harte welkom…

Connecten met Nanco? Dan kan via deze link!