Persoonlijke ervaringen met coaching

Hieronder kun je een greep vinden uit de verschillende recensies die wij hebben mogen ontvangen!

Maartje

Particulier

De coaching van Coachcenter heeft me geholpen te denken in mogelijkheden, in plaats van in onmogelijkheden. Tijdens dit bewustwordingsproces heb ik geleerd wat kleine stappen al kunnen betekenen voor de keuzes die ik wil maken.

Daarnaast heb ik geleerd positiever naar mijn eigen ‘ik’ te kijken en heeft de coach bijgedragen aan het inzien en accepteren van mijn onzekerheden, maar ook van mijn kwaliteiten. Ik denk dat het voor iedereen goed is om af en toe met een vergrootglas naar jezelf te kijken en de confrontatie met jezelf aan te gaan.

Thijs

Technical Director

De gesprekken waren voor mij open en in positieve zin confronterend; Nanco gaat de uitdaging niet uit de weg om door te pakken en de diepgang te zoeken waar ik zelf weerstand ervaar.

Juist dat zorgt bij mij voor meer inzicht en het voelen en ervaren van de barrières die ik voor mijzelf creëer. Voor mij geldt in ieder geval dat ik door de gesprekken met Nanco bewuster keuzes ben gaan maken in mijn leven. Hierdoor handel ik nu meer vanuit mijn eigen kracht en stap ik makkelijker over mijn eigen drempels heen.

Bart

Projectmanager

Door de coaching van Coachcenter heb ik veel beter zicht op waar mijn kwaliteiten liggen en op hoe ik die kwaliteiten het beste in kan zetten.

Het coachtraject heeft mij uitgedaagd om op zoek te gaan naar wat voor mij belangrijk is. De manier van werken, gesprekken in combinatie met oefeningen en de diverse visuele hulpmiddelen, hielpen mij heel erg om mijn eigen proces ook visueel te maken en daardoor veel tastbaarder.

Desiree

Recruiter

Door mijn coach ben ik in het traject op een constructieve wijze meer bewust geworden van de verschillende keuzes die ik kan maken in mijn gedrag.

In sommige situaties ben ik vooral een denker en in andere situaties vlieg ik te snel erin. Door het coachtraject ben ik een stuk bewuster geworden van mijn verschillende gedragingen. Door deze keuzevrijheid in mijn reacties ben ik in mijn functioneren meer in balans gekomen.

Mariëlle

Particulier

Het visueel in kaart brengen van de situatie en vanuit daar een ‘route’ uitstippelen waar ik naartoe wilde gaan werkte verhelderend!

Ik durfde al snel mijn emoties te tonen en door diep te gaan heb ik samen met mijn coach mooie doelen kunnen bereiken. De gesprekken waren fijn en tegelijkertijd confronterend. De focus lag op het aanpassen van mijn zelfbeeld en geluk niet af te laten hangen van anderen.

Joost

Directeur

Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Ik ben me bewuster geworden van mijn eigen gedrag waardoor ik nu de mogelijkheid heb om keuzes te maken en beter te bepalen hoe ik wil reageren.

Dat vind ik erg waardevol. Daarnaast is mijn doelstelling behaald. Waar ik eerst veel acteerde vanuit mijn hoofd ben ik nu meer in balans gekomen met mijn gevoel. Daarnaast erg leuk om zo nu en dan een spiegel voorgehouden te krijgen.

Elke

Relations & Quality Manager

Mijn coachingstraject bij Coachcenter heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren.

Met vooraf gestelde aandachtspunten als leidraad, die naderhand ook worden geëvalueerd, heb je een heel goede houvast voor je proces tijdens, en zeker ook na, het traject. Mijn coach bood de rust en het vertrouwen om met behulp van zijn uitgebreide expertise op een goede manier aan jezelf te werken. Ik kan Coachcenter zeker aanraden!

Diane

HR Manager

Het waren intensieve sessies waarin ik zelf aan het werk werd gezet om me bewust te worden van mijn gedrag. Hierdoor heb ik geleerd dat ik de mogelijkheid heb om keuzes te maken en zelf sturing te geven aan situaties. Dat geeft me innerlijke rust.

Verfrissend vond ik het concept ‘visuele coaching’. Aangezien ik vrij visueel ingesteld ben, paste deze aanpak goed bij mij. Door doelen, inzichten en acties zichtbaar te maken, zag ik de samenhang beter en kon ik ook tussen de coachinggesprekken door gemakkelijker de draad oppakken. Ik zie in dit laatste een groot voordeel ten opzichte van andere coachgesprekken.

Trudy

Adviseur P&O

Door middel van de coaching heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag, dat was hard werken en soms confronterend. Het was ook heel fijn dat ik weer handvatten had om verder te gaan.

Ik heb een leuke, veelzijdige baan als adviseur opleidingen. Er waren werksituaties waar ik niet tevreden over was. De omgeving kan ik niet veranderen maar ik kan wel proberen om zelf anders met die situaties om te gaan. Ik kon zelf niet meer bedenken hoe ik dit kon veranderen.

Sem

Product Manager

Dankzij coaching bij Coachcenter sta ik meer ontspannen in het leven. De coach heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijke situaties, door aannames die ik zelf maak ter discussie te stellen.

Door goed door te vragen over de emoties die ik ervaar tijdens gebeurtenissen op het werk of privé, wist de coach op een efficiënte manier tot de kern van mijn gevoel te komen. In combinatie met mijn bijbehorende behoeftes begrijp ik nu beter waar mijn emoties door ontstaan. Dankzij deze basis kan ik makkelijker feedback ontvangen en geven, door vooral mijn gevoelens te verwoorden. Ik kan beter omgaan met stresssituaties en weet mijn grenzen aan te geven.

Saskia

Docente

Ik heb het traject als zeer leerzaam ervaren. Ik vond het fijn dat de coach met zijn manieren mij heeft kunnen wakker schudden. Ik had iemand nodig die mij weer met beide benen op de grond kon zetten. Met de gesprekken en de opdrachten heb hij dat voor elkaar gekregen.

Ik ben meer bewust van mijzelf en kan beter relativeren. Ik val in slaap met de positieve dingen van de dag en sta er ook mee op. Alles is op zijn plaats gevallen. Dit komt mede door de klik die wij hadden. Ik kon en mocht mijzelf zijn en niets was raar!

Meer informatie over coaching?

Neem vrijblijvend contact op, we denken graag met je mee!

Contact