Gratis kennissessie: Ontdek de leider in jou

Waar loop jij tegenaan als leider? En waarom?

Kom op 13 januari, 18 februari of 18 maart naar Coachcenter en leer dit en meer. Je bent van harte welkom van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens deze gratis avond krijg je een eerste persoonlijke ervaring en kennismaking met de opleiding: Creërend Leiderschap.

De opleiding kent een stevige basis in de principes van Theory-U, stromingen uit de coachings- en begeleidingswereld en het toepassen van Design Thinking op leiderschapsvraagstukken. Zo maak je je tal van leiderschapstools en -technieken eigen.

Tijdens de opleidingsdagen staan doen en ervaren centraal. Je leert niet alleen over leiderschap, je leert vooral om je eigen leiderschap vorm te geven. Vanuit jouw natuur en jouw plek binnen de relatiesystemen waar je onderdeel van uit maakt. Dit doe je zelfstandig en tegelijkertijd in contact met anderen. Leiderschap staat immers niet op zichzelf.

Tussen de opleidingsmodules vertaal je het geleerde met concrete opdrachten naar praktijksituaties in je werk- en privésituatie en doe je reflectieopdrachten over je eigen handelen als leider.

Je kan je aanmelden via onderstaand formulier.

Leiderschapsontwikkeling opleiding Coachcenter persoonlijk informeel formeel leiderschap

Meer lezen over de opleiding?

Opleiding Creërend Leiderschap

Klaar voor je eigen ervaring?

Neem nu de eerste stap en schrijf je in voor een kennissessie!