Coaching Den Haag 

Life Coaching

Heb je behoefte aan verandering? Wil je méér van het leven – meer balans, meer vervulling, meer succes? Of wil je juist mínder – minder stress, minder conflicten, minder problemen?

Stress coaching burn out

Burn-out Coaching

Ervaar je dat de balans in je leven niet op orde is en zit je met vragen zoals: ‘Hoe kan ik de balans weer herstellen’? ‘Welke handvatten zijn er om de spanning te verminderen’? ‘Hoe kan ik voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt’?

Loopbaan Coaching

Zit je met vragen zoals ‘Wat maakt dat ik niet happy ben in mijn werk’? ‘Hoe kan ik iets doen wat ik echt leuk vind’? ‘Wat vind ik eigenlijk echt leuk’? ‘Waar ben ik nou echt goed in’? ‘Welke baan past bij mij’? ‘Hoe benut ik mijn talenten optimaal’? ‘Is het wel verstandig nu van baan te wisselen’?

Management Coaching Den Haag

Management Coaching

Management Coaching ondersteunt leidinggevenden in het op de juiste manier invulling geven aan hun rol en positie als leidinggevende.

Professional Coaching Den Haag

Professional Coaching

Professional Coaching richt zich op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals in hun dagelijks functioneren zodat zij nog meer waarde kunnen toevoegen voor zichzelf en voor de organisatie.

HR Coaching Den Haag

HR Coaching

HR coaching richt zich naast het aanleren van technieken en vaardigheden op bewustwording en inzicht in eigen conditionering en patronen. Het is gericht op het vergroten van zelfsturing, taakvolwassenheid en professionaliteit.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek of aanvullende informatie

contact

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom bestaat ons hele team uit gediplomeerde psychologen en/of gediplomeerde coaches. Wij werken volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council Netherlands (EMCC). Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren coaches.

Coaching Den Haag diploma eqa-practitioner-logo

Waarin wij geloven

Waarin we geloven

Ontwikkelen van inzicht
Vertaling naar jouw werk en/of privé leven
Creëren van uitzicht

Hoe we werken

Hoe we werken

Werkvormen die het emotionele brein aanspreken
Zichtbare ontwikkeling, in werkwijze én resultaat

Wat we doen

Wat we doen

Oriënterend gesprek
Een-op-een sessies van 1 tot 1,5 uur
Persoonlijke opdrachten

Wat we nog meer doen

Ben je geïnteresseerd in een langer en breder ontwikkelpad? Bekijk dan onze opleiding Professional Coaching & Leiderschap!

Lees meer over de opleiding

We geven workshops en trainingen voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wilt ontwikkelen!

Lees meer over workshops & trainingen