Ons team 2018-10-12T16:56:39+00:00

Dit is het team van Coachcenter.

Stuk voor stuk kundige professionals met elk hun eigen expertise. Een groep mensen die werken vanuit het hart, sterk verbonden zijn met elkaar en samenwerken aan mensen, teams en organisaties.

Coachcenter Den Haag
Noordeinde 35
2514 GC Den Haag
@: info@coachcenter.nl
T: 070 – 250 03 58

Nanco Vrijland
Nanco VrijlandOprichter | Eigenaar
Nanco heeft een persoonlijke passie voor ontwikkeling van mensen en organisaties. Vanuit deze passie heeft hij in 2012 Coachcenter opgericht.
Pieter Broumels
Pieter BroumelsBusiness Development
Bij Coachcenter houdt Pieter zich bezig met bouwen en ontwikkelen. Aan nieuwe en bestaande relaties maar ook aan onze producten en diensten.
Peter Henneveld
Peter HenneveldCoach | Trainer | Opleider
Peter is zeer ervaren trainer en opleider van coaches. Systemische opstellingen en werken met de intuïtie zijn Peter’s tweede natuur.
Annebet Nolen
Annebet NolenTrainer
Annebet is een zeer ervaren psychosociaal therapeute, coach en trainer. Ze helpt jou op een doelgerichte en betrokken manier. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk en altijd op een weg van verandering.
Hans Vlieg
Hans VliegCoach | Trainer | Opleider
Ik daag mensen, teams en organisaties uit om persoonlijk en professioneel precies die (tegen)beweging te maken die nodig is om te transformeren en écht een volgende stap te zetten.
Onno Uringa
Onno UringaCoach | Trainer | Opleider
Onno is een Hybride specialist in communicatieprocessen. Hij is ruim 25 jaar werkzaam als trainer binnen tal van organisaties. Onno heeft een bedrijfskundige achtergrond en is gecertificeerd NLP trainer, opsteller Systemisch Werken en coach/therapeut Regressiewerk.
Emilie Sax van der Weijden
Emilie Sax van der WeijdenCoach | Trainer
Emilie’s passie is het begeleiden van veranderprocessen van mensen. Ze doet dit met hart en ziel. Zij brengt mensen weer in verbinding met hun passie, verlangen, kracht, kwaliteiten en talenten. Zo ontstaat vitaliteit en bezieling die gedragsverandering mogelijk maakt.

Door nieuw perspectief te zien en nieuwe keuzevrijheid te ervaren is het mogelijk blokkades of stagnaties te verhelpen, ingesleten patronen te doorbreken en daarmee verlangens te realiseren.

Wicher Wildeboer
Wicher WildeboerExecutive Coach | Trainer
Wicher is onze expert op het gebied van mobiliteit en coaching van leidinggevenden. Daarnaast is Wicher actief als gecertificeerd LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator.
Corine van Herk
Corine van HerkCoach | Trainer
Corine werkt vanuit rust, warmte en vertrouwen maar confronteert waar nodig om jou te laten groeien. Vanuit een passie voor leiderschap helpt ze je om het leiderschap over jouw leven (terug) te nemen.
Melanie Schmit
Melanie SchmitCoach | Trainer
Melanie is een coach met een groot hart voor mens en maatschappij. Zij gebruikt haar oprechte nieuwsgierigheid om jou dichter bij je eigen antwoord te brengen. En zo verbinding te leggen met jezelf, om van daaruit te verbinden met anderen.
Anne Bouwmeester
Anne BouwmeesterCoach | Trainer
Anne is een sensitieve coach. Ze combineert gevoel en cognitie. Haar aanpak helpt je om eens stil te staan, te reflecteren en van daaruit in actie te komen. Dat kan spannend zijn én zoveel moois opleveren. Ze krijgt er energie van om jou te begeleiden richting de verandering die jij wenst.
Frerieke van Bree
Frerieke van BreeCoach | Trainer
Frerieke is onze architect die mensen helpt een glimlach te ontwerpen.
Manja Rosinga
Manja RosingaCoach | Trainer
Manja maakt ontwikkeling letterlijk en figuurlijk zichtbaar. Ze coacht met een warm hart, een helder hoofd én.. een set stiften. Door te verbinden en te verbeelden begeleidt ze je bij het vinden van jouw antwoorden.
Loes van den Berg
Loes van den BergTrainer
Als Teamcoach en trainer begeleid ik teams met het in contact komen met elkaar en elkaar (en zichzelf) beter te begrijpen, met als doel om beter te functioneren als groep en als individu.
Evi Timmerman
Evi TimmermanLaat Coachcenter groeien
Met enthousiasme draag ik inhoudelijk bij aan een krachtige en inspirerende Branding van Coachcenter.
Priscilla van der Poel
Priscilla van der PoelOfficemanager
Als Officemanager is Priscilla het aanspreekpunt van Coachcenter. Ook regelt ze alles achter de schermen om de opleidingen, trainingen en workshops, coaching en de maatwerktrajecten soepel te laten verlopen.