Workshop Visueel Coachen

Visueel Coachen: Maak je coaching onderscheidend, effectiever en energieker!

Als coach wil je je coachees zo goed mogelijk  begeleiden in hun ontwikkeling. Bovendien wil je je met je werkwijze graag onderscheiden van andere coaches. Je bent visueel ingesteld en gelooft in de kracht van visuele werkmethodes in coaching. Maar hoe pas je visuele technieken nu toe in je eigen coachpraktijk? Welke mogelijkheden zijn er? Over welke vaardigheden moet je beschikken? En, wat heb ik allemaal nodig? En…kan ik dit wel?

Het belangrijkste is je bewust te worden van de visuele capaciteiten waarover je van nature al beschikt en deze verder te ontwikkelen. Tijdens de eendaagse workshop Visueel Coachen leg je een gedegen basis voor het visueel maken van jouw manier van coachen. Dit maakt je coaching niet alleen effectiever maar ook onderscheidend ten opzichte van andere coaches.

Werkwijze

Tijdens de workshop staan ervaren en doen centraal. De belangrijkste vaardigheden voor Visueel Coachen lopen als een rode draad door het programma. De workshop bestaat uit werkvormen die zijn afgestemd op de behoefte van de deelnemers en kent een voortdurende afwisseling van theorie en ingebrachte casuïstiek. Zo heb je de mogelijkheid werkvormen in te brengen die je zelf veel gebruikt en die je visueel wilt leren toepassen. De workshop wordt zo ingestoken dat je over alle benodigde vaardigheden en middelen beschikt om het geleerde na de workshop direct toe te kunnen passen in je eigen coachpraktijk.

Programma

Tijdens de workshop Visueel Coachen staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Benodigde basisvaardigheden voor Visueel Coachen;
  • Beschikbare (digitale) tools en technieken;
  • Gebruik van visuele templates voor coaching;
  • Oefenen met het visueel maken van jouw werkwijze.

Resultaten

Na de training beschik jij als coach over:

Een set aan basisvaardigheden om visueel te kunnen coachen; Inzicht in de handigste (digitale) tools en technieken op het gebied van Visueel Coachen; Een basis-set aan visuele Coachcenter coaching templates die je vrij kunt gebruiken; Inzicht in de stappen die je kunt nemen om je verder te ontwikkelen op het gebied van Visueel Coachen.

Doelgroep

De workshop Visueel Coachen is voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen op het gebied van visueel coachen en zo zijn coaching effectiever, energieker en meer onderscheidend wil maken.

Investering

De investering bedraagt €325,- per persoon als de groep bestaat uit 8 tot 10 deelnemers. Als jouw groep kleiner of groter is, wordt een totale groepsprijs afgesproken.

Dit bedrag is exclusief BTW.

Neem contact op voor meer informatie: info@coachcenter.nl

Datum & Locatie

Deze training plannen wij geheel op basis van jouw data voorkeuren in. Het aantal deelnemers is minimaal 6.

Een mooie manier om samen met jouw collega’s of bijvoorbeeld intervisiegroep te werken aan ontwikkeling en permanente educatie.

De trainingsdag begint om 9:00 uur en we sluiten tegen 17:00 uur weer af.

De training kan op onze locatie aan het Noordeinde 35 in Den Haag worden verzorgd maar uiteraard ook op een andere locatie naar jouw keuze.

Studiepunten en accreditaties

Aan deze training zijn 6 PE-uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met deze PE uren kunnen NOBCO coaches hun continue ontwikkeling aantonen in een EIA assessmentprocedure, ter verkrijging van het certificaat van EMCC Foundation, Practitioner, Senior Practitioner of Master Coach. Meer informatie treft u aan op nobco.nl.

Klaar voor je eigen ervaring?

Neem dan contact met ons op