Het aanbod van Coachcenter 

Coach Opleiding

Visual professional coaching en leiderschap opleiding den haag

Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en iedereen die het verschil wil maken. Onze opleiding Professional Coaching & Leiderschap is door de EMCC (European Mentoring & Coaching Council) en NOBCO geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award!

De coach opleiding is voor zowel zakelijke- als particuliere deelnemers.

Bekijk de opleiding

Leiderschapsopleiding

Visual professional coaching en leiderschap opleiding den haag

Niemand wordt als leider geboren. Leider worden vraagt om ontwikkeling, discipline en lef. Weten wat je ècht wilt, keuzes durven maken in lijn met je verlangen, tot concrete actie over gaan én anderen weten te inspireren om jou in je visie te volgen… Meer leren over leiderschap en dan met name over hoe jij je eigen leiderschap vorm kunt geven? Vanuit je eigen authenticiteit? Kortom, je eigen legende vinden, omarmen en leven?

Dan is de opleiding Creërend Leiderschap wat je zoekt.

Bekijk de opleiding

Maatwerk & Advies

Visual maatwerk inhouse ontwikkeltraject verandertraject

Wij zijn expert in het ondersteunen van mens en organisatie bij verandering en ontwikkeltrajecten. We combineren hierbij een insteek op de zachte kant (mens, persoonlijkheid, emotie) met de juiste vertaling naar de harde kant (organisatie, resultaat, ratio).

Ons adagium hierbij is het veranderen van de organisatie vanuit de mens in plaats van andersom. Het is onze overtuiging dat slechts dan verandering blijvend – en daarmee uw investering gerechtvaardigd – is.

Ga naar de pagina

Coaching

Visual coach den haag coachgesprek

Onder coaching verstaan wij het begeleiden van personen, teams en/of organisaties in het bereiken van hun doelstellingen. Dit betekent dat coaching kan worden ingestoken op individueel- (o.a. gedrag, capaciteiten, overtuigingen), team- (o.a. cultuur, regels, verhoudingen) én/of organisatieniveau (o.a. strategie, processen, structuur). In grotere trajecten maken we gebruik van coaching op een combinatie van deze drie niveaus.

Ga naar de pagina

Trainingen

Visual training en workshops persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wij bieden trainingen en workshops aan gericht op persoonlijke groei en competentie-ontwikkeling. Het algemene thema is het verhogen van de persoonlijke effectiviteit door bewustwording en verbetering van houding en gedrag.

De centrale doelstelling is de verbetering van resultaten op het niveau van individu, team en organisatie.

Bekijk de trainingen & workshops