OFFICE MANAGER (16-20 uur)

Dankzij jou loopt onze motor als een zonnetje en kunnen we samen vol gas geven!

Zichtbaar resultaat en aantoonbare groei is het uitgangspunt van alles wat wij bij Coachcenter doen. Waar mogelijk werken wij daarom visueel. Niet als doel op zich, maar als middel om mensen, teams of organisaties optimaal te begeleiden in ontwikkeling.

Als Office manager speel je hierin een belangrijke rol.

Wil jij echt wat betekenen in het leven van mensen? Werk je graag zelfstandig en voel je je als een vis in het water in een ondersteunende functie met een breed takenpakket? Lees dan verder want wij zijn op zoek naar een Office Manager.

Coachcenter bestaat uit een enthousiast team van coaches, psychologen en bedrijfskundigen met een gedeelde passie voor ontwikkeling. Wij werken dagelijks aan blijvende ontwikkeling van personen, teams en organisaties. Dat doen wij door middel van coaching, trainingen en opleidingen.

WIJ ZOEKEN EEN OFFICE MANAGER (16-20 uur)

Als officemanager verzorg je voor onze klanten en collega’s een ultieme beleving op ons kantoor en opleidingslocatie aan het Noordeinde in Den Haag. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel op kantoor als telefonisch en digitaal. Je bent ondersteunend aan de Manager Operations en operationeel werkend in een brekend takenpakket. Je houdt je dagelijks bezig met facilitaire zaken, agendabeheer, (financiële) administratie, ondersteuning rondom trainingen/opleidingen, in- en externe communicatie en je levert overall support aan je collega’s. Je speelt dus een rol van A tot Z bij het leveren van onze klantwaarde.

WIE WIJ ZOEKEN

Je bent een échte zelfstarter. Je trekt gemakkelijk werkzaamheden naar je toe en je gaat proactief en zelfstandig te werk. Je ziet direct of iets beter, mooier of slimmer kan. En je pakt dit dan ook op. Je houdt van structurele oplossingen.

Je bent een multitasker. Je surft dagelijks door een breed takenpakket. Je kunt snel schakelen en weet hierbij het overzicht te bewaren.

Je werkt graag met en voor mensen. Je vertaalt onze persoonlijke passie voor ontwikkeling van mensen en organisaties in jouw dagelijkse manier van werken en in contact met onze klanten. Je hecht veel waarde aan samenwerken met en voor ons team.

Je bent communicatief sterk. Vanuit deze functie heb je regelmatig contact met klanten en relaties. Je bent in staat hen duidelijk en met gevoel over onze dienstverlening te informeren. Daarbij leg je gemakkelijk contact op diverse niveaus en denk je mee en vooruit. Je bent ons visitekaartje.

Je bent een logistieke kei. Je bent een koning(in) in plannen en organiseren. Je verzorgt onder andere de support rondom onze opleidingen, trainingen en coachgesprekken en je bent verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling hiervan.

Je bent secuur en houdt van details. Je hebt een scherp oog voor detail en je haalt voldoening uit een perfecte organisatie en planning.

  • Je denkt en werkt op HBO niveau;
  • Je hebt enkele jaren vergelijkbare werkervaring;
  • Je bent net als wij visueel ingesteld en hebt gevoel voor vormgeving;
  • Je bent commercieel;
  • Je bent handig met het MS Officepakket, ervaring met InDesign en Photoshop is een pre;
  • En natuurlijk heb je interesse in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

WAT WIJ BIEDEN

Een inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Op onze kantoor- en opleidingslocatie op het Noordeinde in het centrum van Den Haag met uitzicht op het paleis!

Een snelgroeiende, innovatieve organisatie. Wij geloven dat ontwikkeling het antwoord is op de meeste uitdagingen van deze tijd. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Wij werken visueel, onderscheiden ons door nieuwe ideeën en gaan altijd voor het beste resultaat.

Leuke collega’s. Een plek in ons team van enthousiaste professionals met alles dat daarbij hoort. Denk hierbij aan kennisdeling, sociale activiteiten en een groot gevoel van samen.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dit is een functie waar je ontzettend veel kunt leren. Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingen die Coachcenter aanbiedt.

ZIJN WE EEN MATCH?

Stuur ons dan een filmpje over jezelf van 1 minuut, samen met jouw motivatie en CV uiterlijk op 7 juni. Je kunt deze mailen naar sofie@coachcenter.nl. Overtuig ons hoe wij samen met jou onze klanten nóg enthousiaster kunnen maken.

Heb je nog specifieke vragen? Bel dan naar Sofie op 06-48 52 97 74

Vacature wie ben jij solliciteren

Past jouw blauwdruk bij ons?