Ingrid Zuure Stairs Coaching Coachcenter

Ingrid van Stairs Coaching

Logische niveaus van Bateson Coachcenter NLP Dilts

De logische niveaus van Bateson

Tafelopstellingen en Systemisch Werken Coachcenter training

Werken met Tafelopstellingen

Training Bateson in de Praktijk en Workshop Tafelopstellingen

Ingrid Zuure-Yang heeft bij Coachcenter de trainingen Bateson in de Praktijk en Tafelopstellingen gevolgd. Ingrid heeft haar eigen coachpraktijk. Ze is getrouwd, heeft drie volwassen kinderen en ze woont in Zoeterwoude. Als geboren en getogen Amsterdammer is ze trots op haar afkomst. Verder houdt ze van zingen, dansen en wandelen, vooral in de natuur. Hieronder lees je over hoe zij de trainingen heeft ervaren en hoe ze deze kennis toepast als coach!

“In mijn coachpraktijk werkte ik zelf al met de logische niveaus van Bateson. Toen ik hier een plaatje van googelde, kwam de mooie visual van Coachcenter naar boven. Die sprak me direct aan en ik schreef me in voor de eZine van Coachcenter om op de hoogte te blijven. En daarin las ik meer over de training Bateson in de Praktijk.

Ik vind het belangrijk me als coach constant te blijven ontwikkelen, mijn kring te vergroten en scherp te blijven in mijn vak.

Maar ook de workshop Tafelopstellingen sprak me direct aan. Alleen de term al vond ik leuk, weer even een andere insteek dan de bekende familieopstellingen. Met deze workshop wilde ik mijn kennis van opstellingen opfrissen en verdiepen”.

Hoe omschrijf je de trainingen bij Coachcenter?
“Beide trainingen waren professioneel en praktisch, maar altijd op de emotionele laag. Ik kwam om te werken met zowel het hoofd als het hart en dit heb ik zeker gevonden. De oefeningen die we in kleine groepen of tweetallen deden, droegen bij aan het leerproces.

Ik vond het een verrijking om zo met collega’s in het vak te werken en elkaar feedback te geven.

Door de trainer Emilie Sax van der Weijden werd veel aandacht besteed aan de veiligheid en naarmate de dag voorbijging verslapte dit niet. Ik voelde me heel welkom en voelde geen druk om te presteren, terwijl ik hier zeker niet nonchalant in ben. Mijn behoefte om aan te scherpen waar ik al mee werkte en om feedback te krijgen op hoe ik het aanpakte, is in de trainingen vervuld. Wat ik leuk vond bij Tafelopstellingen, is dat er na elk blok muziek werd gedraaid. Op het einde draaide trainer Annebet Nolen een liedje van André Hazes; zo kwamen mijn passie voor muziek, Amsterdam en coachen onverwacht samen. Zo bijzonder”!

Na beide trainingen kwam ik energized thuis.

Wat pas je van de trainingen toe in jouw manier van coachen?
“In het algemeen inspireren de visuals van Coachcenter mij om meer creatief te zijn in mijn gesprekken. Het staat professioneel en voegt echt waarde toe in gesprekken. Bij tafelopstellingen gebruikten we koffiekopjes en dit doe ik nu zelf ook. Ik heb verschillende kopjes verzameld: het is zo krachtig om ze in een gesprek te gebruiken. Het is onvoorspelbaar hoe iemand een bepaald kopje ziet, waardoor ik mezelf scherp houd om niet te snel iets voor de ander in te vullen. Verder vind ik het verrassend hoe snel je met een opstelling met kopjes inzichtelijk maakt wat de dynamiek is van een probleem. Bij Bateson ben ik blij met de praktische handvatten van vloerankers en kaartjes met de stappen omschreven. Door de geboden structuur voel ik me zelfverzekerder wanneer ik de stappen doorloop”.

Coachcenter Intuïtief Coachen training

Gebruik maken van jouw intuïtie

Training Intuïtief Coachen

De 2-daagse training Intuïtief Coachen is ontwikkeld door Coachcenter. Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

  • Diepgaand, Persoonlijk, Intiem, Verrijkend
  • Een verbreding en verrijking van mijn coachskills, ontzettend verrast door de inhoud van het programma
  • De toegekende PE punten zijn ook een aangename bijkomstigheid
  • Cijfer 9
  • Verrassend, Spiritueel en toch Aards, Compleet
  • Bijzonder om te leren hoe sterk je intuitie is en hoe deze op de juiste manier te kunnen gebruiken/inzetten
  • Hoe de trainer de training invult en begeleidt is zeer professioneel en passend bij deze training
  • Cijfer 9
Naar alle trainingen en workshops

Meer informatie over trainingen en/of workshops?

Neem vrijblijvend contact op, we denken graag met je mee!

Contact