Maatwerk- en incompanytrajecten

Wij zijn expert in het ondersteunen van mens en organisatie bij verandering en ontwikkeltrajecten. We combineren hierbij een insteek op de zachte kant (mens, persoonlijkheid, emotie) met de juiste vertaling naar de harde kant (organisatie, resultaat, ratio).

Ons adagium hierbij is het veranderen van de organisatie vanuit de mens in plaats van andersom. Het is onze overtuiging dat slechts dan verandering blijvend – en daarmee uw investering gerechtvaardigd – is.

  • Aanpak vanuit de organisatie

    Voor maximaal en zichtbaar effect voor de organisatie, hanteren wij bij het ontwikkelen en uitvoeren van ontwikkeltrajecten altijd een perspectief vanuit prestatieverbetering voor de organisatie. De centrale doelstelling is immers het verbeteren van de resultaten van de organisatie en niet zozeer het geven van een ‘goed’ traject op zich.

  • Focus op gedrag, houding én resultaat

    De belangrijkste focus van onze trainingen ligt op het creëren van de juiste houding van medewerkers en het bieden van handvatten om deze houding te vertalen naar concreet gedrag en resultaten. Resultaat is immers het uitgangspunt, en beïnvloeden van gedrag zonder hierbij naar de achterliggende houding te kijken is – zeker op de langere termijn – zinloos.

  • Visuele werkwijze

    Wij onderscheiden ons door onze creatieve en innovatieve werkwijze, ook in trainingen. In onze aanpak combineren wij geijkte theorieën op het gebied van (Technische) Bedrijfskunde en Persoonlijke Ontwikkeling met technieken uit de wereld van Visueel Denken en Grafisch Faciliteren. Dit maakt het leerproces naast beduidend effectiever ook veel energieker!

Werkwijze maatwerk en incompany

Coach Den Haag Coachcenter Maatwerk Stap 1

In de verkenningsfase maken we uw doelstellingen helder en gaan we in op de mogelijke belemmeringen in het bereiken van deze doelstellingen.

Coach Den Haag Coachcenter Maatwerk Stap 2

In de tweede fase creëren we de juiste landingsbodem om vervolgens beweging in gang te zetten. Deze beweging vertalen we naar concrete afspraken.

Coach Den Haag Coachcenter Maatwerk Stap 3

De derde fase is erop gericht mensen in beweging te houden. Oud omzetten naar nieuw kost immers tijd en vraagt de nodige aandacht.

Benieuwd hoe zo een ontwikkeltraject eruit kan zien?

Bekijk een paar voorbeelden

Meer informatie over maatwerk- of incompanytrajecten?

Neem vrijblijvend contact op, we denken graag met je mee!

Contact