Hester Looij

Iedereen op onze planeet eet en dat verbindt. Ik geloof dat voedsel één van de beste manieren is om onze wereld duurzamer en meer verbonden te maken. Als kok draag ik met oprechte aandacht voor mijn producten en de bereiding bij aan duurzaamheid en verbinding.
image

Ooit zei ik ‘als ik geen ontwerper word, word ik chef’. Ontwerper werd ik, chef ben ik ook. Als strategisch ontwerper gespecialiseerd op duurzaam voedselgebied combineer ik best of both worlds. Als ik kook, vliegt de tijd. Ik kook met oprechte aandacht voor product en mens, zo ook bij Coachcenter.

‘Eten is een prachtige manier om mensen en culturen te verbinden.’

Mensen blij maken door middel van een unieke ervaring met originele gerechten, gebalanceerde smaken en een mooie presentatie. Daar klopt mijn hart sneller van. Ik ben een harde werker, die zich gedreven en met veel liefde focust op de taak. De keerzijde hiervan is dat ik eerder mag luisteren naar wanneer ik rust nodig heb.

Je kunt mij altijd vragen naar de beste olijfolie: ik ben opgeleid door het Olijfolieinstituut als officieel panellid om olijfolie te testen.

En in mijn vrije tijd geniet ik van natuur en cultuur. Van tripjes naar zee en bos tot nieuwe steden verkennen, musea bezoek en dansen tijdens een goed concert. En soms slaap ik uit, lang en lui, heerlijk.