fbpx

Personal coaching Den Haag 

Op zoek naar Personal Coaching in Den Haag? Coachcenter is de expert op het gebied van coachingstrajecten, trainingen & opleidingen op het gebied van coaching & leiderschap. Wij bieden een breed aanbod aan coaching trajecten, waarin personal coaching uitgebreid aan bod komt. Mensen kiezen voor Coachcenter omdat we én heel praktisch, en heel diepgaand werken. Het effect hiervan is dat je problemen bij de wortel aanpakt, en dat je direct weet wat je nu anders kunt inrichten om je leven prettiger te maken. Jouw blijvende groei als persoon en als professional staat centraal in onze trajecten. De personal coaching trajecten trainingen en opleidingen vinden plaats in Den Haag. Daarnaast werken we op locatie voor organisaties als ING, Coolblue, de overheid en gemeente.

Wat is personal coaching? 

Bij personal coaching wordt er gekeken hoe jij je persoonlijke effectiviteit kunt verhogen; welke invloed heb je en wat kun je veranderen, zodat je meer voldoening en geluk uit je leven haalt? Ook kijken we wat er nodig is om je doelen te bereiken. Bij personal coaching is het heel belangrijk dat de coach zich diepgaand kan inleven in jou als coachee. Iedere persoon is anders, iedere vraag is anders en ieder moment is anders. Personal coaching vraagt om ervaringsgericht en in het moment te werken. Uiteraard binnen een professioneel kader.

Waarom personal coaching? 

Personal coaching kan erg waardevol zijn. Dat zien steeds meer mensen in, en de vraag wordt steeds groter. Een personal coach helpt met het versterken van je fysieke, emotionele en mentale gesteldheid. Topsporters hebben een coach waar ze terecht kunnen, omdat het presteren onder druk veel eist van het lichaam. De coach weet precies wat een topsporter nodig heeft om voldoening uit zijn/haar leven te halen en optimaal te presteren. Ook voor het reguliere (bedrijfs-)leven wordt de grote meerwaarde van een coach steeds meer erkend en ervaren.

Het kan zijn dat je onzeker bent, of dat je moeite hebt met de werkdruk binnen jouw bedrijf. Er kunnen tal van redenen zijn om een personal coach in te schakelen. Steeds meer mensen doen dit ook. Kies je voor een personal coaching traject van Coachcenter in Den Haag? Dan investeer je in je fysieke, emotionele en mentale fitheid. Dit is niet alleen voor jouzelf, maar ook voor je omgeving van grote meerwaarde!

Personal coaching van Coachcenter 

Bij Coachcenter in Den Haag doen we de meeste dingen anders dan onze concurrenten. Wij hebben een unieke aanpak en dat is ook terug te zien in onze personal coaching trajecten. Wil je onderzoeken of onze werkwijze ook bij jou past? Kom dan een keertje gratis en vrijblijvend ‘proeven’. Dit kan door middel van een live Proeverij in Den Haag, een webinar of een oriënterend gesprek. Hiermee maak je direct kennis met de denkwijze en aanpak van Coachcenter. Wij vinden dit belangrijk omdat wij een coachtraject een belangrijke investering is. Zorgvuldigheid is hierin van belang, voor jou als coachee maar ook voor ons als coach. Ook wij zijn verliezer als jouw vraag en onze aanpak niet blijken te matchen. Lees verder over ons aanbod en ontdek al onze (personal) coaching trajecten. 

Reviews Coachcenter Den Haag 

Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze personal coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

Coachcenter reviews

Danielle Jamin

Op 11 juni 2022 volgde ik de workshop over Bateson bij het Coachcenter, een hele fijne, sfeervolle plek in Den Haag. Inhoudelijk raad ik deze workshop aan iedereen aan, die zich meer wil verdiepen in de zes logische niveaus waarop de mens leert, denkt en kan veranderen. De workshop heeft mij tools in handen gegeven, waarmee ik deze methodiek in coachingsgesprekken gemakkelijker kan toepassen. Het is een echte 'doen'-dag: je wordt aan het denken gezet, je oefent met elkaar en krijgt feedback van de deelnemers. Deze praktische dag wordt goed begeleid door twee trainers van het Coachcenter. Dank daarvoor!

vivienne knegtmans

Ik heb mijn diploma van Professional Coach behaald via de opleiding 'Professional Coaching & Leiderschap'. In 9 maanden tijd heb ik heel veel geleerd over coachen en ook zeker over mijzelf. Het was een prachtige reis met moeilijke, pijnlijke momenten maar vooral ook heel veel mooie en leerzame momenten. Heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken!

Pascal Rappailles

Lifechanging opleiding! Waanzinnige locatie en top knotch opleiders.

Kim Evers

Ik heb de opleiding Professional Coaching & Leiderschap gevolgd, waarin de Reis van de Held centraal staat. Mijn rugzak is gevuld met waardevolle, persoonlijke inzichten en professionele methodieken. De persoonlijke aanpak, mijn eigen “reis”, de liefdevolle begeleiding van Nanco en Corine en de diverse groep waarin veiligheid het belangrijkste speepunt was, maakten mijn tijd bij Coachcenter tot een onvergetelijke. Ik kan ‘t iedereen aanraden!

Daniella van den Heuvel

De workshop logische niveaus van Bateson gevold. Naast dat de locatie zeer fijn is was de workshop een feestje. Lekker tempo, leerzaam, goede oefeningen fijne groep en een goed trainster. Het was niet alleen zenden maar ook oefenen en ruimte voor discussies. Hand-out vooraf en sheet achteraf zijn fijn voor naslag werk. Inhoud en materiaal voldoet goed aan de term workshop.

Personal coaching Den Haag? Bekijk ons aanbod 

Ben je op zoek naar personal coaching in Den Haag? Bekijk dan hier ons aanbod. Wij bieden bijvoorbeeld het traject Professional Coaching en Leiderschap, Creërend Leiderschap en Coachen met Karakter aan. Personal coaching is breed, dus daarom kan het lastig zijn om een coachingstraject te kiezen. Wil je personal coaching? Kies dan voor een oriënterend gesprek en stuur een mail naar info@coachcenter.nl. Twijfel je of een groep beter bij je past? Kom dan naar onze proeverij

 

Benieuwd hoe Coachcenter jou kan helpen?

Bekijk ons aanbod coaching opleidingen en trajecten

Ja, ik wel meer informatie