fbpx

Personal coaching Den Haag 

Op zoek naar Personal Coaching in Den Haag? Coachcenter is de expert op het gebied van coachingstrajecten, trainingen & opleidingen op het gebied van coaching & leiderschap. Wij bieden een breed aanbod aan coaching trajecten, waarin personal coaching uitgebreid aan bod komt. Mensen kiezen voor Coachcenter omdat we én heel praktisch, en heel diepgaand werken. Het effect hiervan is dat je problemen bij de wortel aanpakt, en dat je direct weet wat je nu anders kunt inrichten om je leven prettiger te maken. Jouw blijvende groei als persoon en als professional staat centraal in onze trajecten. De personal coaching trajecten trainingen en opleidingen vinden plaats in Den Haag. Daarnaast werken we op locatie voor organisaties als ING, Coolblue, de overheid en gemeente.

Wat is personal coaching? 

Bij personal coaching wordt er gekeken hoe jij je persoonlijke effectiviteit kunt verhogen; welke invloed heb je en wat kun je veranderen, zodat je meer voldoening en geluk uit je leven haalt? Ook kijken we wat er nodig is om je doelen te bereiken. Bij personal coaching is het heel belangrijk dat de coach zich diepgaand kan inleven in jou als coachee. Iedere persoon is anders, iedere vraag is anders en ieder moment is anders. Personal coaching vraagt om ervaringsgericht en in het moment te werken. Uiteraard binnen een professioneel kader.

Waarom personal coaching? 

Personal coaching kan erg waardevol zijn. Dat zien steeds meer mensen in, en de vraag wordt steeds groter. Een personal coach helpt met het versterken van je fysieke, emotionele en mentale gesteldheid. Topsporters hebben een coach waar ze terecht kunnen, omdat het presteren onder druk veel eist van het lichaam. De coach weet precies wat een topsporter nodig heeft om voldoening uit zijn/haar leven te halen en optimaal te presteren. Ook voor het reguliere (bedrijfs-)leven wordt de grote meerwaarde van een coach steeds meer erkend en ervaren.

Het kan zijn dat je onzeker bent, of dat je moeite hebt met de werkdruk binnen jouw bedrijf. Er kunnen tal van redenen zijn om een personal coach in te schakelen. Steeds meer mensen doen dit ook. Kies je voor een personal coaching traject van Coachcenter in Den Haag? Dan investeer je in je fysieke, emotionele en mentale fitheid. Dit is niet alleen voor jouzelf, maar ook voor je omgeving van grote meerwaarde!

Personal coaching van Coachcenter 

Bij Coachcenter in Den Haag doen we de meeste dingen anders dan onze concurrenten. Wij hebben een unieke aanpak en dat is ook terug te zien in onze personal coaching trajecten. Wil je onderzoeken of onze werkwijze ook bij jou past? Kom dan een keertje gratis en vrijblijvend ‘proeven’. Dit kan door middel van een live Proeverij in Den Haag, een webinar of een oriënterend gesprek. Hiermee maak je direct kennis met de denkwijze en aanpak van Coachcenter. Wij vinden dit belangrijk omdat wij een coachtraject een belangrijke investering is. Zorgvuldigheid is hierin van belang, voor jou als coachee maar ook voor ons als coach. Ook wij zijn verliezer als jouw vraag en onze aanpak niet blijken te matchen. Lees verder over ons aanbod en ontdek al onze (personal) coaching trajecten. 

Reviews Coachcenter Den Haag 

Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze personal coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

Coachcenter reviews

Natasja van Alphen

Vorige maand heb ik de opleiding PCL afgerond bij het coachcenter. Heb er zo van genoten.! De opleiding heb ik ervaren als intuitief, hands on en verfrissend. Je bent je eigen leerproces en krijgt hierin alle tools die nodig zijn. De fysieke dagen op huize Merlot zijn een feestje (heerlijke lunch, koffie,thee, lekkers erbij) en de trainers( Hans en Federique) zijn open, betrokken en professioneel. Met ruimte, aandacht en humor brengen ze je tot de kern. De groepsdynamiek heeft voor mij een ongekend grote meerwaarde gehad. Ik zeg doen!

Lonneke Knipscheer

De beslissing om te starten met de opleiding "Professional Coaching & Leiderschap" bij CoachCenter, hoewel genomen in een vluchtig moment, was een van de betere keuzes in mijn (professionele) leven. De opleiding is samengesteld uit zowel theoretische instructies als pragmatische en tastbare ervaring door het coachen van (oefen-)coachees met zeer hoogwaardige begeleiding van vooraanstaande experts. De buitengewone en zeer kundige begeleiders zijn ons keer op keer aan de hand van de volle range van simpele vragen tot messcherpe feedback voor gegaan in ons leerproces. De opleiding heeft een basis in het coachen vanuit gevoel, en is daarmee een dubbele reis: een van diepe zelfontdekking en de andere, het meesteren van de kunst om coachees te bekrachtigen in hun volle potentieel, in zowel hun professionele ambities als hun persoonlijke leven. Twijfel niet, je zult er geen spijt van hebben !

Eva Brandel

Het valt bijna niet in woorden te vatten hoeveel de opleiding (Professional Coaching & Leiderschap) voor mij heeft gedaan. Een diepe diepe reis inwaarts, evenals een springplank om mijzelf in de externe wereld op een nieuwe, lichtere manier te kunnen bewegen. Als je behoefte hebt aan een opleiding waarin je ontelbaar veel tools aangereikt zult krijgen om als coach te gaan excelleren, én tegelijkertijd klaar bent voor een diep transformatie-proces op persoonlijk niveau: twijfel dan niet langer en gun jezelf dit nieuwe hoofdstuk in je leven!

Mark Hummel

Nanco en Petra hebben ons voor onze opleiding 'train the trainer' uitstekend begeleid. De toch naar binnen toe is toch de moeilijkste en hier is binnen Coachcenter ontzettend veel aandacht en ruimte voor. Wil je jezelf beter leren kennen, dan is dit de plek.

CLAUDIA Pronk

Creerend leiderschap verleden week afgerond, pittige start met terug naar wie ben je en wat zit er in je, erna op zoek naar kwaliteit, gedrag en weerstand, zeer effectief om stevig, sterk leiderschap neer te kunnen zetten zonder in conflict te raken, mensen te kwetsen en open te blijven voor de ander.

Personal coaching Den Haag? Bekijk ons aanbod 

Ben je op zoek naar personal coaching in Den Haag? Bekijk dan hier ons aanbod. Wij bieden bijvoorbeeld het traject Professional Coaching en Leiderschap, Creërend Leiderschap en Coachen met Karakter aan. Personal coaching is breed, dus daarom kan het lastig zijn om een coachingstraject te kiezen. Wil je personal coaching? Kies dan voor een oriënterend gesprek en stuur een mail naar info@coachcenter.nl. Twijfel je of een groep beter bij je past? Kom dan naar onze proeverij

 

Schrijf je in voor een coachtraject

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een coachtraject te starten. Leuk! Via het formulier achter deze knop kan je je aanmelden, we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een coach.

Inschrijven