Ons team

Wie zijn wij?

Coachcenter bestaat uit een team van professionele coaches, psychologen en (technisch) bedrijfskundigen met een gedeelde passie voor ontwikkeling. Trots op de trainingen en opleidingen, die zich richten op de blijvende ontwikkeling van personen, teams en organisaties. Trots op de mensen die zich inzetten voor Coachcenter. Stuk voor stuk kundige professionals met elk hun eigen expertise. Werkend vanuit het hart en sterk verbonden met elkaar. Bevlogen, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs.  

Nanco Vrijland
Nanco VrijlandOprichter | Thought Leader
Nanco staat bekend om zijn polariteiten. Verbindend en begrenzend, uitnodigend en confronterend. Vanuit intimiteit ook analytisch in het contact. Nanco is sensitief, inspirerend en heeft een scherpe blik. Zijn trots is zijn gezin. Ook het oprichten van Coachcenter en wat hij hierbinnen al heeft kunnen betekenen voor de mens brengt een glimlach op zijn gezicht. Hij spendeert hier dan ook veel tijd aan, maar… als de wind goed is ligt hij waarschijnlijk in de zee. Windsurfen is zijn grote passie!
Lees meer
Pieter Broumels
Pieter BroumelsPartner | People & Business Development
Pieter is nauw betrokken, barst van de nieuwe ideeën en voert deze graag uit. Creatief, energiek en resultaatgericht zijn woorden die hem mooi omschrijven. Een tikkeltje eigenwijs ook wel. Pieter houdt van een goede espresso, maar heeft de gewoonte om altijd het laatste laagje te laten staan. Dat wat hem energie kost, maar nog veel meer energie oplevert is CrossFit. De spierpijn die hem dat oplevert staat misschien wel symbool voor de progressie die hij nastreeft in alles wat ie doet.
Lees meer
Sofie Klerkx
Sofie KlerkxManager Operations
Sofie is graag in beweging. Beweging betekent voor Sofie sport, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Ze houdt ervan om zichzelf uit te dagen; van het aangaan van de strijd met ijswater in een WMH workshop tot stilte-retraites. Door bezig te zijn met yoga, surfen, fietsen, lezen en voeding, zorgt ze voor een gezonde balans in haar leven. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken, het liefst om hier daarna samen met vrienden van te genieten! Sofie wil graag de hele wereld (en wereldkeukens) ontdekken.
Lees meer
Annebet Nolen
Annebet NolenCoach | Trainer
Annebet is altijd lekker zichzelf. Ze is te omschrijven als sensitief, inspirerend en moedig. Blij wordt ze van ‘mooie dingen’, waaronder schilderen of een praatje maken op zaterdagochtend in een sieradenwinkeltje. Of van liefde voelen stromen, voor haarzelf en voor de ander. Ze helpt jou vanuit deze liefde, op een doelgerichte en betrokken wijze. Met humor, soms confronterend, soms lichamelijk, maar altijd op weg naar blijvende verandering. Annebet ‘is er altijd’ met haar aanstekelijke lach!
Lees meer
Laura Ozinga
Laura OzingaTrainer | Opleider
Laura krijgt energie van verbinding aangaan, vanuit gevoel anderen raken en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. In haar vrije tijd is ze graag in de natuur of gaat ze op avontuur: alleen, met haar gezin of met haar vriendinnen. Haar beste vriendin omschrijft haar als charmant direct, een aandachtige luisteraar en een mensenmens. Haar mooiste herinnering? Die speelt zich af in de jungle in Suriname, waar ze met haar gezin aan de rand van een rivier zat.
Lees meer
Emilie Sax van der Weijden
Emilie Sax van der WeijdenCoach | Trainer | Opleider
‘Het vuurtje van Emilie’ wordt aangewakkerd wanneer ze mens en organisatie succesvol begeleidt in veranderingen, laat groeien en beter laat presteren. Emilie is enthousiast, positief en volgt haar hart. Haar beste vriendin omschrijft haar als een doorzetter, luisteraar en gevoelsmens. Ze geniet van mooie gesprekken, de natuur, mensen, samen zijn, eropuit trekken en kunst. Veel mooie plekken op de wereld heeft ze al mogen zien. Leuk feitje: Emilie crosst in haar vrije tijd graag rond op haar motor!
Lees meer
Onno Uringa
Onno UringaCoach | Trainer | Opleider
Onno is ‘wie hij is’ en dat wordt gewaardeerd. Hij is als vader trots op zijn kinderen. Onno wordt blij van lekker thuis zijn op zijn eigen plek en van de lach van zijn vrouw. Gelukkig heeft Onno zelf ook een gezonde dosis humor, ook in zijn vak. Zijn scherpe blik is recht door zee en altijd raak. Onno is graag in de natuur, waar je hem geregeld in zijn hardloopoutfit voorbij kan zien rennen. Wanneer hij het liefst gaat hardlopen? Als de grond onder zijn voeten kraakt, in de sneeuw.
Lees meer
Corine van Herk
Corine van HerkCoach | Trainer
Corine is een vrolijke noot die energie krijgt van inzicht en ont-wikkeling. In haar vrije tijd geniet Corine enerzijds enorm van vol overgave nietsdoen, maar anderzijds vindt ze het ook heerlijk om eropuit te trekken. Waar je haar kunt vinden? Bij het cafeetje om de hoek met een soja latte en haar voeten in het gras, op festivals, bij concerten of op reis. Zuid-Afrika heeft haar hart gestolen toen een olifant heel dicht naast haar kwam te staan… “een (oer)sensatie: ik had kippenvel.”
Lees meer
Hans Vlieg
Hans VliegCoach | Trainer | Opleider
Hans is trots op zijn gezin en op wat hij tot nu toe al heeft bereikt als coach. Niet onnodig veel woorden, maar wel met impact. De juiste snaar raken. Of beter gezegd toets, want momenteel improviseert hij graag op zijn jazzpiano. Daarnaast houdt hij van reizen, het strand, de zon en een goede espresso. Het verbaast ons dan ook niets dat hij op de vraag ‘Welk boek heb je als laatste gelezen?’ antwoordde: De monnik van mokka. Zijn mooiste herinnering? Hij streeft ernaar die vandaag te maken.
Lees meer
Evi Timmerman
Evi TimmermanCoach
De wereld elke dag een beetje beter maken, plastic oprapen of glimlachen naar iemand die je niet kent. Evi gelooft in wederkerigheid: dat wat je uitstraalt, krijg je terug. Puur en open zijn woorden die haar omschrijven. Evi wordt blij van een goed gesprek, reizen en leven in de natuur. Op blote voeten op het strand of door het bos, maar het liefst in de zee. Zodra er golven zijn, kun je haar in de (Noord)zee vinden op haar surfplank. Haar mooiste surfsessie was in Peru tijdens de zonsondergang, tussen de dolfijnen…
Lees meer
Claire Schumacher
Claire SchumacherVisual Designer
Claire is creatief en krijgt energie van verhalen vertellen in de vorm van een visual. Verder wordt ze blij van de natuur: bloemen die gaan bloeien en geuren, fluitende vogeltjes en de zon. Lekker paardrijden op het Vlielandse strand, waar ze ook graag oesters raapt. Daarnaast houdt ze van lekkere koffie (het liefst met opgeklopte melk) en bestudeert ze de Japanse taal. Claire wordt door haar vrienden omschreven als een ‘lopende wikipedia’, met haar brede interesse onthoudt ze allerlei random feitjes!
Lees meer
Joris Nuijten
Joris NuijtenExecutive Coach
Joris wordt door zijn beste vrienden terecht omschreven als een snelle denker, empathisch en enthousiast. Hij is gek op de natuur, het strand, de zon, mooie muziek… Hoewel hij hier intens van geniet, is zijn werk ook tevens zijn grootste passie. Hij is dan ook trots dat hij als ingenieur zijn hart heeft gevolgd richting het coach- en trainersvak. Joris verveelt zich nooit, ook even helemaal niks doen vindt hij heerlijk. Eén van zijn mooiste herinneringen? Een Vision Quest in Death Valley California.
Lees meer
Heike Huidekoper
Heike HuidekoperCoach | Trainer | Opleider
Heike heeft als globetrotter op veel plekken gewoond, waaronder in Grenoble, Vietnam en op Bali. Deze plekken gaven haar een positieve boost, hoewel haar mooiste bestemming toch Myanmar was 19 jaar geleden. Ze was erg onder de indruk van het regime destijds. Heike haar grootste passie is skiën, het liefst gaat ze meerdere keren per jaar. Buckle pistes vindt ze het leukst en een zonnetje maakt het af. Woorden die haar omschrijven zijn ondernemend, scherp en attent.
Lees meer