Vorige collega
Volgende collega

Pieter, onze People & Business Development baas!

Pieter houdt zich als mede-eigenaar van Coachcenter bezig met People & Business Development. Zo wordt door hem de content van Coachcenter elke dag een beetje beter. Hij werkt continu aan de bouw, ontwikkeling en verbetering van onze producten, diensten en mensen. Daarnaast onderhoudt hij de relaties met al onze nieuwe en bestaande klanten. 

Pieter heeft een universitaire achtergrond in de bedrijfseconomie en vervulde diverse functies in de zakelijke dienstverlening, waaronder als Manager en als Director binnen enkele grote, internationale consultancy bureaus. Om zich verder te ontwikkelen volgde hij de opleiding Professional Coaching & Leiderschap bij Coachcenter. Met zijn voormalige teams heeft hij gewerkt met wat hij in deze opleiding heeft geleerd over zichzelf en over zijn interactie met de professionals om hem heen. Pieter kent dus de toegevoegde waarde van persoonlijke ontwikkeling in de huidige zakelijke context als geen ander. Woorden die hem omschrijven zijn bevlogen, resultaatgericht en creatief. 

Pieter Broumels
Pieter Broumels
  • 2019: Phoenix – Leiderschap en Teamontwikkeling
  • 2016: Coachcenter – Professional Coaching & Leiderschap (NOBCO/EMCC)
  • 2000 – 2004: Universiteit van Tilburg – International Business (bedrijfseconomie) / Corporate Finance (titel: Drs. / MSc)
  • 2002: Universidad Anahuac – Negocios Internacionales (Mexico City)
Klik hier om contact op te nemen met Pieter
Terug naar ons team