fbpx

Coaching

Downloads

Terug naar de tekentafel

HR PRAKTIJK MAGAZINE NR.5 – 2012 De ontwikkelingen in het HR-werkveld volgen elkaar in hoog tempo op. Er wordt dan ook op alle mogelijke manieren geadviseerd, getraind en bijgeschoold. Maar hoe effectief is dit, en werkt het over een jaar nog? Nee, vond Nanco Vrijland van Coachcenter, en hij ontwikkelde een nieuwe aanpak gericht op […]

Downloads

Effectief coachen met de Coaching Roadmap

Coachen is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Toch heeft ook coachen enkele nadelen. Overkom ze met de Coaching Roadmap!

Artikelen

Gregory Bateson: De Logische niveaus van denken, leren en veranderen

De Logische niveaus van denken, leren en veranderen van Bateson helpen je problemen op effectieve wijze op te lossen. Lees hier hoe, incl. gratis download.

Artikelen

Hoe vind ik een goede Coach in Den Haag?

Coach Den Haag: Op zoek naar een goede coach in Den Haag? Enkele handvatten om een goede coach in Den Haag te vinden.

Downloads

Ontwikkeling als sleutel voor succes, geluk en blijvende verandering

Het hebben van een toekomstbeeld zorgt er al voor dat je vanaf het eerste moment al allerlei kansen gaat waarnemen die je helpen je doel te bereiken.

Artikelen

Discrimineer jij onbewust? Doe de test!

De onmiskenbare invloed van ons onbewuste op onze houding en gedrag wordt steeds duidelijker. Volgens sommige psychologen wordt zelfs slechts één procent van ons gedrag door bewuste processen bepaald! Hoe bewust ben jij eigenlijk? En waarvan ben jij je eigenlijk allemaal onbewust? Die vraag is natuurlijk onmogelijk te beantwoorden, aangezien je je alleen bewust bent […]

Artikelen

Effectieve Teams – Hoeveel schapen heb jij in je team?…en wat zegt dat over jou?

In hoeverre zijn mensen in jouw omgeving echt uit eigen keuze gecommitteerd aan de doelstellingen? Wat is jouw rol daar? Ga op weg naar een effectief team!