Maatwerk 2018-08-09T15:50:49+00:00

Coachcenter Maatwerk en Advies

Impressies


Grote speler in de e-commerce

Een grote speler in de e-commerce wil hun 180 leidinggevenden trainen in het stimuleren van ontwikkeling en doorgroei van hun teamleden. Belangrijkste doel van de training is leidinggevenden de inzichten en handvatten te geven om medewerkers optimaal te ondersteunen in het vertalen van factoren als potentie, passie en talent naar maximaal toegevoegde waarde voor de organisatie.

Verder lezen


Internationale organisatie in de leisure branche

Een grote internationale organisatie binnen de Leisure branche wil gezien de sterke groei en de grote internationale ambitie een verdere slag maken met het professionaliseren van het bedrijf. Speerpunten hierin zijn een solide basisstructuur, stabiel leiderschap en beweeglijkheid.

Verder lezen


Bekend ontwerp- & ingenieursbureau in de off-shore

Bij de junior ingenieurs van een bekend ontwerp- en ingenieursbureau in de offshore-industrie ontstond de behoefte zich naast alle aandacht die er was voor analytische vaardigheden verder te ontwikkelen in wat zij noemden ‘soft-skills’. Thema’s als presenteren, het voeren van discussies, luisteren, feedback geven en ontvangen en het positief beïnvloeden van anderen verdienden aandacht.

Verder lezen


Grote Nederlandse zorginstelling

Diverse ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie maken dat van de 70 medewerkers van een cluster binnen een grote zorginstelling een andere manier van denken en doen nodig is dan zij voorheen gewend waren. Thema’s als een proactieve grondhouding, het nemen van verantwoordelijkheid voor eigen keuzes en handelen en open communicatie staan hierin centraal.

Verder lezen

Samenwerkingen