Impressies

Sdu coachpool ontwikkeling coachcenter


Sdu Uitgevers

Bij Sdu geloven ze dat iedereen een coach verdient. Het idee om werknemers op te leiden en zo interne aanspreekpunten te creëren voor coachvragen, was dan ook snel geboren. In de vorm van een op maat verzorgde Introductietraining Coaching werd een pool van ‘Coaches Light’ gecreëerd.

Verder lezen
organisatie ontwikkeling leiderschap training


Grote speler in de e-commerce

Een grote speler in de e-commerce wilde hun 180 leidinggevenden trainen in het stimuleren van ontwikkeling en doorgroei van hun teamleden. Belangrijkste doel van de training was om alle leidinggevenden de inzichten en handvatten te geven om hun medewerkers optimaal te ondersteunen in het vertalen van factoren als potentie, passie en talent naar maximaal toegevoegde waarde voor de organisatie.

Verder lezen
organisatie team effectiviteit volwassenheid training ontwikkeling


Internationale organisatie in de leisure branche

Een grote internationale organisatie binnen de leisure branche wilde gezien de sterke groei en de grote internationale ambitie een verdere slag maken met het professionaliseren van het bedrijf. Speerpunten hierin waren een solide basisstructuur, stabiel leiderschap en beweeglijkheid.

Verder lezen
teamontwikkeling organisatie ontwikkeling leiderschap feedback tools


Bekend ontwerp- & ingenieursbureau in de off-shore

Bij de junior ingenieurs van een bekend ontwerp- en ingenieursbureau in de offshore-industrie ontstond de behoefte zich naast alle aandacht die er was voor analytische vaardigheden verder te ontwikkelen in wat zij noemden ‘soft-skills’. Thema’s als presenteren, het voeren van discussies, luisteren, feedback geven en ontvangen en het positief beïnvloeden van anderen verdienden aandacht.

Verder lezen


Grote Nederlandse zorginstelling

Diverse ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie maakten dat van de 70 medewerkers van een cluster binnen een grote zorginstelling een andere manier van denken en doen nodig was dan zij voorheen gewend waren. Thema’s als een proactieve grondhouding, het nemen van verantwoordelijkheid voor eigen keuzes en handelen en open communicatie stonden hierin centraal.

Verder lezen

Samenwerkingen

organisatie ontwikkeling training programma inhouse