fbpx

Life coaching Den Haag 

Life coaching Den Haag 

Ben je op zoek naar life coaching in Den Haag? Dan zit je bij Coachcenter goed. Steeds meer mensen ervaren de meerwaarde van een life coach, omdat de prestatiedruk en de werkdruk steeds hoger worden. Een life coach brengt vorm aan iemands leven. Daarnaast zorgt een life coach ervoor dat je voldoening blijft halen uit de dingen die je doet. Meer informatie over de life coaching trajecten van Coachcenter in Den Haag? Lees dan snel verder. 

Wat is life coaching? 

Een goede life coach weet waar het echt om draait bij de persoon die hij/zij coacht. Waar haal jij voldoening uit? Wat geeft jou kracht? Een life coach stelt deze vragen om inzichtelijk te krijgen waar het echt om draait zodat je keuzes kunt maken die leiden tot wat  jou persoonlijk succes en voldoening geeft.

Het is goed om te weten dat een life coach geen kant-en-klare oplossingen biedt om meer voldoening uit je leven te halen, wel biedt een life coach handvatten die kunnen helpen. De coaches van Coachcenter worden zeer breed opgeleid, waarbij werken vanuit bewezen theorieën maar voornamelijk praktisch en ervaringsgericht aan de slag gaan. Je gaat dus vooral doen. Als je wilt leren zwemmen kun je ook gaan praten over zwemmen of gaan lezen over zwemmen, maar als je wilt leren zwemmen heb je vooral dat water in te gaan en te gaan zwemmen.

Waarom life coaching? 

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor een life coaching traject van Coachcenter. Allereerst helpt het traject om nieuwe inzichten te krijgen. Dit komt doordat er in de trajecten rekening wordt gehouden met het individu: Wie ben jij? Welke problemen heb jij? Wat is er nodig om deze problemen te verhelpen en meer levensgeluk te ervaren? Life coaching zorgt ervoor dat jij antwoord krijgt op deze vragen.

Via jouw persoonlijke vragen en uitdagingen maak je kennis met bewezen tools en theorieën op aspecten als coaching en leiderschap, en integreer je deze in jouw dagelijks handelen.

Life coaching van Coachcenter 

Er zijn meerdere trajecten van Coachcenter die zich richten op life coaching, bijvoorbeeld het Creërend Leiderschap traject. Dit is een traject waarin jij je als leider en persoon (verder) ontwikkelt in waar jij in essentie voor staat, hoe je dit met impact overbrengt op anderen en hoe je vervolgens gezamenlijk de visie realiseert. 

Verschil tussen leiderschapsopleidingen en life coaching trajecten

Ook het Coachen met Karakter traject kan interessant zijn, waarbij je inzicht krijgt hoe je loskomt uit hardnekkige patronen. Dit is voor mensen die door systemisch werken, karakterstructuren en lichaamswerk met meer impact en diepgang willen leren coachen. Houd er wel rekening mee dat er onderscheid is tussen leiderschapsopleidingen en life coaching trajecten. Meer weten hierover? Mail ons op info@coachcenter.nl

Reviews life coaching Den Haag

Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze life coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

 

Coachcenter reviews

Caroline Wittgen

Heel dankbaar kijk ik terug op mijn persoonlijke en professionele reis tijdens de opleiding Professional Coaching en Leiderschap in 2022. De sfeer, opbouw, mix van theorie en veel praktijk, de begeleiding, groep, eigen openheid en passie voor ontwikkeling en groei hebben me heel veel gebracht. Voel me nog dichter bij mezelf, in mijn kracht en van daaruit ook als coach nog effectiever in verbinding met de ander. Echt bijzonder en waardevol.

vivienne knegtmans

Ik heb mijn diploma van Professional Coach behaald via de opleiding 'Professional Coaching & Leiderschap'. In 9 maanden tijd heb ik heel veel geleerd over coachen en ook zeker over mijzelf. Het was een prachtige reis met moeilijke, pijnlijke momenten maar vooral ook heel veel mooie en leerzame momenten. Heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken!

Yldou van Dijk

Afgelopen september (2022) heb ik mijn tweede opleiding afgerond bij Coachcenter - coachen met karakter. Een fantastische opleiding met hele fijne professionele begeleiding en opleiders. De stof werd goed uitgelegd, de locatie is echt heel fijn en er was alle ruimte om te leren en mezelf open te stellen voor nieuwe kennis. Zo kon ik mij als mens en als coach optimaal ontwikkelen.

Gilius Kreiken

In het afgelopen jaar heb ik de opleiding Professional Coaching & Leiderschap afgerond bij Coach Center. Het was 1 van de meest bewegende, leerzame en waarschijnlijk vormende ervaringen van m'n leven geweest. Waanzinnig veel geleerd, over mezelf en het vak, met hele goede begeleiding. Op naar de vervolgopleiding.

Marlies Offerman

De vervolgopleiding Coachen met karakter is diepgaand, confronterend en inspirerend. Door de praktische oefeningen met opstellingen en lichaamswerk gaan de karakterstructuren leven. Je herkent ze meteen bij jezelf en bij anderen. Als coach leerde ik daardoor te werken met alles wat je ziet, hoort en voelt. Door de opleiding durf ik nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie en voel ik me veel steviger in het contact met anderen. De opleiding is een aanrader voor iedereen die zichzelf en anderen nog beter wil leren begrijpen en zo verder wil brengen.

Life coaching Den Haag? Bekijks ons aanbod

Ben je op zoek naar een life coaching traject in Den Haag? Bekijk dan ons aanbod aan life coaching trajecten, trainingen en opleidingen. Wij geven jou nu de mogelijkheid om gratis te komen proeven. Dat betekent dat jij geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de kennis en visie van Coachcenter. In een een-op-een gesprek vertelt een expert meer over de trajecten, trainingen en workshops. Zo weet jij welke opleiding het beste past bij jou. Goed om te weten: in totaal hebben 2 gratis proeverijen per maand, 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3 (!).  

Schrijf je in voor een Coachtraject

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een coachtraject te starten. Leuk! Via het formulier achter deze knop kan je je aanmelden, we nemen zo
snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een coach.

Inschrijven