fbpx

Life coaching Den Haag 

Life coaching Den Haag 

Ben je op zoek naar life coaching in Den Haag? Dan zit je bij Coachcenter goed. Steeds meer mensen ervaren de meerwaarde van een life coach, omdat de prestatiedruk en de werkdruk steeds hoger worden. Een life coach brengt vorm aan iemands leven. Daarnaast zorgt een life coach ervoor dat je voldoening blijft halen uit de dingen die je doet. Meer informatie over de life coaching trajecten van Coachcenter in Den Haag? Lees dan snel verder. 

Wat is life coaching? 

Een goede life coach weet waar het echt om draait bij de persoon die hij/zij coacht. Waar haal jij voldoening uit? Wat geeft jou kracht? Een life coach stelt deze vragen om inzichtelijk te krijgen waar het echt om draait zodat je keuzes kunt maken die leiden tot wat  jou persoonlijk succes en voldoening geeft.

Het is goed om te weten dat een life coach geen kant-en-klare oplossingen biedt om meer voldoening uit je leven te halen, wel biedt een life coach handvatten die kunnen helpen. De coaches van Coachcenter worden zeer breed opgeleid, waarbij werken vanuit bewezen theorieën maar voornamelijk praktisch en ervaringsgericht aan de slag gaan. Je gaat dus vooral doen. Als je wilt leren zwemmen kun je ook gaan praten over zwemmen of gaan lezen over zwemmen, maar als je wilt leren zwemmen heb je vooral dat water in te gaan en te gaan zwemmen.

Waarom life coaching? 

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor een life coaching traject van Coachcenter. Allereerst helpt het traject om nieuwe inzichten te krijgen. Dit komt doordat er in de trajecten rekening wordt gehouden met het individu: Wie ben jij? Welke problemen heb jij? Wat is er nodig om deze problemen te verhelpen en meer levensgeluk te ervaren? Life coaching zorgt ervoor dat jij antwoord krijgt op deze vragen.

Via jouw persoonlijke vragen en uitdagingen maak je kennis met bewezen tools en theorieën op aspecten als coaching en leiderschap, en integreer je deze in jouw dagelijks handelen.

Life coaching van Coachcenter 

Er zijn meerdere trajecten van Coachcenter die zich richten op life coaching, bijvoorbeeld het Creërend Leiderschap traject. Dit is een traject waarin jij je als leider en persoon (verder) ontwikkelt in waar jij in essentie voor staat, hoe je dit met impact overbrengt op anderen en hoe je vervolgens gezamenlijk de visie realiseert. 

Verschil tussen leiderschapsopleidingen en life coaching trajecten

Ook het Coachen met Karakter traject kan interessant zijn, waarbij je inzicht krijgt hoe je loskomt uit hardnekkige patronen. Dit is voor mensen die door systemisch werken, karakterstructuren en lichaamswerk met meer impact en diepgang willen leren coachen. Houd er wel rekening mee dat er onderscheid is tussen leiderschapsopleidingen en life coaching trajecten. Meer weten hierover? Mail ons op info@coachcenter.nl

Reviews life coaching Den Haag

Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze life coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

 

Coachcenter reviews

Natasja van Alphen

Vorige maand heb ik de opleiding PCL afgerond bij het coachcenter. Heb er zo van genoten.! De opleiding heb ik ervaren als intuitief, hands on en verfrissend. Je bent je eigen leerproces en krijgt hierin alle tools die nodig zijn. De fysieke dagen op huize Merlot zijn een feestje (heerlijke lunch, koffie,thee, lekkers erbij) en de trainers( Hans en Federique) zijn open, betrokken en professioneel. Met ruimte, aandacht en humor brengen ze je tot de kern. De groepsdynamiek heeft voor mij een ongekend grote meerwaarde gehad. Ik zeg doen!

Lonneke Knipscheer

De beslissing om te starten met de opleiding "Professional Coaching & Leiderschap" bij CoachCenter, hoewel genomen in een vluchtig moment, was een van de betere keuzes in mijn (professionele) leven. De opleiding is samengesteld uit zowel theoretische instructies als pragmatische en tastbare ervaring door het coachen van (oefen-)coachees met zeer hoogwaardige begeleiding van vooraanstaande experts. De buitengewone en zeer kundige begeleiders zijn ons keer op keer aan de hand van de volle range van simpele vragen tot messcherpe feedback voor gegaan in ons leerproces. De opleiding heeft een basis in het coachen vanuit gevoel, en is daarmee een dubbele reis: een van diepe zelfontdekking en de andere, het meesteren van de kunst om coachees te bekrachtigen in hun volle potentieel, in zowel hun professionele ambities als hun persoonlijke leven. Twijfel niet, je zult er geen spijt van hebben !

Eva Brandel

Het valt bijna niet in woorden te vatten hoeveel de opleiding (Professional Coaching & Leiderschap) voor mij heeft gedaan. Een diepe diepe reis inwaarts, evenals een springplank om mijzelf in de externe wereld op een nieuwe, lichtere manier te kunnen bewegen. Als je behoefte hebt aan een opleiding waarin je ontelbaar veel tools aangereikt zult krijgen om als coach te gaan excelleren, én tegelijkertijd klaar bent voor een diep transformatie-proces op persoonlijk niveau: twijfel dan niet langer en gun jezelf dit nieuwe hoofdstuk in je leven!

Mark Hummel

Nanco en Petra hebben ons voor onze opleiding 'train the trainer' uitstekend begeleid. De toch naar binnen toe is toch de moeilijkste en hier is binnen Coachcenter ontzettend veel aandacht en ruimte voor. Wil je jezelf beter leren kennen, dan is dit de plek.

CLAUDIA Pronk

Creerend leiderschap verleden week afgerond, pittige start met terug naar wie ben je en wat zit er in je, erna op zoek naar kwaliteit, gedrag en weerstand, zeer effectief om stevig, sterk leiderschap neer te kunnen zetten zonder in conflict te raken, mensen te kwetsen en open te blijven voor de ander.

Life coaching Den Haag? Bekijks ons aanbod

Ben je op zoek naar een life coaching traject in Den Haag? Bekijk dan ons aanbod aan life coaching trajecten, trainingen en opleidingen. Wij geven jou nu de mogelijkheid om gratis te komen proeven. Dat betekent dat jij geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de kennis en visie van Coachcenter. In een een-op-een gesprek vertelt een expert meer over de trajecten, trainingen en workshops. Zo weet jij welke opleiding het beste past bij jou. Goed om te weten: in totaal hebben 2 gratis proeverijen per maand, 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3 (!).  

Schrijf je in voor een Coachtraject

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een coachtraject te starten. Leuk! Via het formulier achter deze knop kan je je aanmelden, we nemen zo
snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een coach.

Inschrijven