fbpx

Life coaching Den Haag 

Life coaching Den Haag 

Ben je op zoek naar life coaching in Den Haag? Dan zit je bij Coachcenter goed. Steeds meer mensen ervaren de meerwaarde van een life coach, omdat de prestatiedruk en de werkdruk steeds hoger worden. Een life coach brengt vorm aan iemands leven. Daarnaast zorgt een life coach ervoor dat je voldoening blijft halen uit de dingen die je doet. Meer informatie over de life coaching trajecten van Coachcenter in Den Haag? Lees dan snel verder. 

Wat is life coaching? 

Een goede life coach weet waar het echt om draait bij de persoon die hij/zij coacht. Waar haal jij voldoening uit? Wat geeft jou kracht? Een life coach stelt deze vragen om inzichtelijk te krijgen waar het echt om draait zodat je keuzes kunt maken die leiden tot wat  jou persoonlijk succes en voldoening geeft.

Het is goed om te weten dat een life coach geen kant-en-klare oplossingen biedt om meer voldoening uit je leven te halen, wel biedt een life coach handvatten die kunnen helpen. De coaches van Coachcenter worden zeer breed opgeleid, waarbij werken vanuit bewezen theorieën maar voornamelijk praktisch en ervaringsgericht aan de slag gaan. Je gaat dus vooral doen. Als je wilt leren zwemmen kun je ook gaan praten over zwemmen of gaan lezen over zwemmen, maar als je wilt leren zwemmen heb je vooral dat water in te gaan en te gaan zwemmen.

Waarom life coaching? 

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor een life coaching traject van Coachcenter. Allereerst helpt het traject om nieuwe inzichten te krijgen. Dit komt doordat er in de trajecten rekening wordt gehouden met het individu: Wie ben jij? Welke problemen heb jij? Wat is er nodig om deze problemen te verhelpen en meer levensgeluk te ervaren? Life coaching zorgt ervoor dat jij antwoord krijgt op deze vragen.

Via jouw persoonlijke vragen en uitdagingen maak je kennis met bewezen tools en theorieën op aspecten als coaching en leiderschap, en integreer je deze in jouw dagelijks handelen.

Life coaching van Coachcenter 

Er zijn meerdere trajecten van Coachcenter die zich richten op life coaching, bijvoorbeeld het Creërend Leiderschap traject. Dit is een traject waarin jij je als leider en persoon (verder) ontwikkelt in waar jij in essentie voor staat, hoe je dit met impact overbrengt op anderen en hoe je vervolgens gezamenlijk de visie realiseert. 

Verschil tussen leiderschapsopleidingen en life coaching trajecten

Ook het Coachen met Karakter traject kan interessant zijn, waarbij je inzicht krijgt hoe je loskomt uit hardnekkige patronen. Dit is voor mensen die door systemisch werken, karakterstructuren en lichaamswerk met meer impact en diepgang willen leren coachen. Houd er wel rekening mee dat er onderscheid is tussen leiderschapsopleidingen en life coaching trajecten. Meer weten hierover? Mail ons op info@coachcenter.nl

Reviews life coaching Den Haag

Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze life coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

 

Coachcenter reviews

Leon Emmen

De opleiding Professional Coaching & Leiderschap, die ik onlangs afgerond heb, heeft mij het afgelopen jaar heel veel inzichten gebracht en ontzettend bijgedragen aan mijn ontwikkeling. In mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn kwetsbaarheid en kracht veel meer met elkaar in balans gekregen en ben ik eindelijk in staat om een zorgvuldig opgebouwd masker af te zetten. Als professional heb ik heel veel geleerd over coachen en wat je daarin allemaal tegenkomt. De set-up van de opleiding hielp hier enorm bij. De combinatie tussen de focus op je eigen persoonlijke ontwikkeling alsmede het opdoen van kennis, tools en technieken om een goede coach te zijn paste heel goed bij mij. De opleiders waren uitstekend en wisten een heel veilige setting te creëeren om als groep openheid en verbinding met elkaar te zoeken. Daarnaast waren ze in het 1 op 1 contact scherp, to the point, en wisten ze de juiste vragen te stellen, maar wel vanuit verbinding. De locatie is fijn en rustgevend, de catering meer dan prima. Als je op zoek bent naar een opleiding die je uitdaagt om de diepte in te gaan op jezelf en dat te gebruiken om ook effectiever te worden in wat je doet, raad ik hem van harte aan. Zoek je een opleiding die heel diep de theorie in duikt en meer op kennis dan op ervaren is gericht, dan past deze wellicht minder bij je.

Fanny Evers

Deze week rondde ik mijn tweede opleiding bij Coachcenter af: 'Coachen met Karakter', een opleiding waarmee je je gecertificeerd senior coach practitioner mag noemen. Maar slechts zo'n titel doet de reis die we met deze opleidingsgroep maakten zwaar tekort. Wat ik zo sterk vind aan deze opleiding is dat je zelf door álle lagen van ontwikkeling gaat waar je later zelf in zal coachen. Echt: je gaat door de blubber (mits je het aandurft;) en komt meerdere malen op de bodem van je eigen put terecht. En dat is naar mijn idee ook de enige manier waarop je er vervolgens voor de ander kunt zijn: heler, puurder, beter geïnformeerd over je eigen thema's én met grote toegang tot je eigen, karakteristieke krachten. Want daar gaat het om in deze opleiding: je eigen karakter als coach zien, toepassen & versterken. De begeleiding door de trainers is steady, liefdevol, professioneel en warm. Waardoor we als groep en individuen enorm konden groeien in onze ontwikkeling en expertise. Ik kan deze opleiding alleen maar aanraden.

Dolf van Muijen

Waar een eerdere opleiding persoonlijk leiderschap me leerde verbinden met mijn kwetsbaarheid & kracht, heeft de opleiding Professional Coaching & Leiderschap mij geleerd beide ook in te zetten in mijn professionele omgeving. Ik ben de zeer kundige opleiders en trainers dankbaar voor die verbinding. Ik voel me nu elke dag echt op mijn eigen pad, waar ik voorheen vooral die van anderen bewandelde. Die grote persoonlijke en professionele transformatie die ik heb ondergaan was zonder hen niet mogelijk geweest.

Saskia van der Horst

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding "professioneel coaching en leiderschap" gedaan bij Coachcenter. Het bleek een mooie aanvulling op mijn eerdere opleidingen binnen de psychologie. Het is een opleiding die veel verder gaat dan alleen het leren van praktische tools voor coaching. In de opleiding leer je de onderstromen te lezen in het contact met de ander en bij jezelf. Dit leer je dan weer in te zetten tijdens een traject. Het hele proces heb ik als zeer leerzaam ervaren. Waar ik bij andere opleidingen voornamelijk vaardigheden binnen het vak heb geleerd, heb ik hier vooral meer over mezelf geleerd en wat ik daarin kan meenemen in mijn werk als coach/psycholoog. De theorie wordt mooi gecombineerd met vaak leuke en inspirerende oefeningen. Er is veel afwisseling in de opleidingsdagen en het gebouw en het bos er omheen vormen een fijne leeromgeving. Het is heerlijk om in de pauze's even een mooie wandeling te kunnen maken en geeft ruimte voorbezinning. De opleiders heb ik als heel kundig en scherp ervaren, ze begeleiden het individuele proces en het proces van de groep mooi. Het groepsproces krijgt een grote rol en wordt ook gebruikt in de ontwikkeling van jou als coach. Kortom ontwikkelingen op allerlei lagen. Ik kijk terug op een mooie en leerzame tijd.

Jordy Aaldering

De opleiding Professioneel coaching & Leiderschap van CoachCenter is mij enorm goed bevallen. De opleiding heeft mij enorm veel over mijzelf geleerd en heeft mij geleerd deze inzichten te gebruiken en toe te passen in zowel mijn professionele als privé leven.

Life coaching Den Haag? Bekijks ons aanbod

Ben je op zoek naar een life coaching traject in Den Haag? Bekijk dan ons aanbod aan life coaching trajecten, trainingen en opleidingen. Wij geven jou nu de mogelijkheid om gratis te komen proeven. Dat betekent dat jij geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de kennis en visie van Coachcenter. In een een-op-een gesprek vertelt een expert meer over de trajecten, trainingen en workshops. Zo weet jij welke opleiding het beste past bij jou. Goed om te weten: in totaal hebben 2 gratis proeverijen per maand, 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3 (!).  

Schrijf je in voor een Coachtraject

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een coachtraject te starten. Leuk! Via het formulier achter deze knop kan je je aanmelden, we nemen zo
snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een coach.

Inschrijven