fbpx

Ervaring Leonie – Opleiding Professional Coaching & Leiderschap

24 oktober 2019

 

Leonie (rond de 40)

HR professional en zelfstandig coach en trainer

Als HR specialist nam Leonie deel aan de opleiding Professional Coaching & Leiderschap bij Coachcenter.

Tijdens een outplacementtraject vroeg mijn coach ‘welke functie zou je echt gelukkig maken?’ Mijn antwoord? ‘Ik wil jouw baan hebben!’

Niet veel later startte ik met de opleiding Professional Coaching & Leiderschap.

Hierin heb ik mijzelf op een andere manier leren kennen en begrijpen. Er is één moment heel belangrijk geweest, namelijk toen ik door de opleiders in een opstelling werd gezet met mijn (oud) werkgever. Ik kwam erachter dat ik nooit afscheid had genomen van mijn werkgever. Dit is het moment geweest dat alles in beweging is gekomen. De kracht van systemisch werken is zo mooi!

Nu je de opleiding hebt afgerond, zien we je nog steeds regelmatig!

Klopt, ik zat laatst nog te kijken wat mijn volgende training wordt. Omdat ik tijdens mijn coachtrajecten niet in een bepaalde routine wil raken, blijf ik nieuwe kennis op doen door middel van workshops & trainingen bij Coachcenter. Zo heb ik na afloop van de opleiding de trainingen Systemisch Werken, Intuïtief Coachen en Tafelinstellingen gedaan. Het zijn actieve trainingen waardoor je lekker bezig bent, oefent en de methoden snel in praktijk kunt brengen. Nu kan ik mijn coachees o.a. ook de kracht van opstellingen laten ervaren!

Tip van Leonie

Volg je gevoel! Ik zei altijd: ‘Als ik later groot ben word ik coach’. Luister naar het stemmetje, die heeft vaak wel gelijk. Doe er iets mee!

Over de schrijver

Nanco Vrijland

Nanco Vrijland

Opleider en oprichter Coachcenter

Passie voor ontwikkeling zit diep in Nanco’s DNA. Nanco’s kennismaking met coaching in 2009 maakte een diepe impact en betekende een ommekeer in zijn benadering van persoonlijke en professionele ontwikkeling. In 2012 richtte Nanco Coachcenter op, dat is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van coaching en leiderschapsontwikkeling.

Meer over Nanco Vrijland