fbpx

Downloads

Downloads

Maak je dromen waar in 9 stappen

1. Kies je droom Een inspirerend (toekomst)beeld zorgt voor de emotionele intensiteit die je nodig hebt om in beweging te komen. Emoties brengen mensen immers in beweging. Zorg dus dat het echt iets is waar je je door geïnspireerd voelt. Volg je hart. 2. Droom GROOT Door groot te dromen creëer je een omgeving die […]

Downloads

Terug naar de tekentafel

HR PRAKTIJK MAGAZINE NR.5 – 2012 De ontwikkelingen in het HR-werkveld volgen elkaar in hoog tempo op. Er wordt dan ook op alle mogelijke manieren geadviseerd, getraind en bijgeschoold. Maar hoe effectief is dit, en werkt het over een jaar nog? Nee, vond Nanco Vrijland van Coachcenter, en hij ontwikkelde een nieuwe aanpak gericht op […]

Downloads

Gelukkig zijn

In het oude Egypte geloofden ze dat je aan de hemelpoort twee vragen kreeg. 1. Heb je plezier gehad in je leven? 2. Heb je anderen plezier bezorgd?

Downloads

Effectief coachen met de Coaching Roadmap

Coachen is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Toch heeft ook coachen enkele nadelen. Overkom ze met de Coaching Roadmap!

Downloads

Ontwikkeling als sleutel voor succes, geluk en blijvende verandering

Het hebben van een toekomstbeeld zorgt er al voor dat je vanaf het eerste moment al allerlei kansen gaat waarnemen die je helpen je doel te bereiken.