Hoe we werken

Verandering vanuit intrinsieke motivatie en keuze

Of het nu gaat om een persoonlijk coachtraject of een (noodzakelijk) verandertraject binnen een organisatie, pas als iemand er zélf voor kiest kan echte verandering plaatsvinden. Echte verandering komt van binnenuit. Wij werken daarom altijd vanuit iemands eigen keuze en intrinsieke motivatie tot handelen. Veranderen is dus vrijwillig. Dit betekent echter niet dat verandering ook vrijblijvend is.

Benadering op de kern van hetgeen er speelt

‘Everything should be made as simple as possible, but not simpler’ zei Einstein al. Om blijvend resultaat in plaats van enkel resultaat te behalen benaderen wij iedere vraag op de kern van hetgeen er speelt. Dit betekent in veel gevallen dat we werken op het emotionele vlak. Niet als doel op zich, maar om werkelijke beweging te krijgen. Emoties brengen mensen in beweging en emoties vormen vaak ook de belemmering om doelen te bereiken. We coachen zo praktisch als mogelijk, en zo diepgaand als noodzakelijk.

Zichtbaar resultaat als uitgangspunt

Al liggen de meeste oplossingen van binnen, resultaat zal uiteindelijk altijd van buiten zichtbaar worden; in je gedrag, in wat je doet. Zichtbaar resultaat en aantoonbare groei op de vooraf gestelde doelen is het uitgangspunt van al onze trajecten. Wij maken de ontwikkeling op de verschillende doelen aan het einde van het traject letterlijk zichtbaar met een visueel model.

Wil je onze aanpak zelf ervaren en ben je benieuwd in welke vormen we dat aanbieden? Lees dan verder voor meer informatie.

Lees meer

Wil je dat we contact met je opnemen?

Contact