Corona (Covid-19) informatie

Vanaf 1 juni 2020 is het weer mogelijk om live coaching, trainingen en opleidingen te volgen.

Jouw veiligheid en die van onze trainers staat uiteraard voorop. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Je kan je dus gewoon inschrijven. Heb je nog vragen? Bel 070 2500 538 of mail naar info@coachcenter.nl.

Hieronder nemen we je mee in wat je kunt verwachten als je Coachcenter bezoekt en kun je lezen wat wij van jou vragen en waarom. Samen creëren we zo een veilige omgeving!

Trainingslocaties

Om te kunnen voldoen aan de anderhalve meter afstand die van iedereen wordt gevraagd, hebben we de volgende maatregelen genomen:

 • We werken in kleine groepen (maximaal 8 tot 10 deelnemers per groep)
 • Er zijn looproutes gemaakt met vaste deuren om de trainingszaal in dan wel uit te gaan
 • Er is een maximum aantal gebruikers per ruimte vastgesteld (deze zijn op de deuren aangegeven)

In verband met een zo goed mogelijke ventilatie, zullen we de ramen en deuren zo veel mogelijk openzetten. Neem voor de zekerheid iets warm(ers) mee om aan te doen.

Op onze locatie zijn handgel en wegwerptissues aanwezig en desinfecteren we regelmatig de deurklinken en andere oppervlakten die veel worden aangeraakt.

introductietraining coaching voor managers en coaches

Noordeinde Den Haag (maximaal 10 deelnemers)

In sommige gevallen wijken we uit naar een locatie buiten Coachcenter. Dit is van toepassing wanneer de groep bestaan uit meer dan 10 deelnemers. We hebben hiervoor een prachtige locatie in Den Haag in een voormalige kerk die goed bereikbaar is met OV en met de auto. Je wordt uiteraard tijdig geïnformeerd over waar je moet zijn.

omgaan met conflicten training teamontwikkeling

Kerkzaal Den Haag (grotere groepen)

Deze voormalige kerkzaal heeft een oppervlakte van 570 m². Deze is voorzien van een prachtige houten parketvloer. Rondom schijnt het licht binnen via de glas-in-lood ramen.

We gebruiken deze zaal voor de grotere groepen (meer dan 10 deelnemers). Zo kunnen we ook in de huidige tijd onze verschillende opleidingen en (maatwerk) trainingen voor jullie verzorgen.

Catering

Zoals altijd zorgen we tijdens de trainingsdagen voor de lunch en snacks. Houdt daarbij rekening met hetvolgende:

 • In de trainingsruimte staan waterkannen, zodat je zo min mogelijk op en neer naar de kraan hoeft te lopen
 • Bij de koffiemachine staan desinfecterende doekjes, we vragen je om zelf voor gebruik van de machine de knoppen schoon te maken
 • De lunch wordt in buffetvorm verzorgd

Aanvulling locatie Kerkzaal

Wij zorgen hier voor wegwerpservies en -bestek. Maar als je zelf je een bord, bestek en glas meeneemt, beperken we samen onze hoeveelheid afval.

Uitgangspunten

De basisregels die voor iedereen in Nederland gelden, zijn ook bij ons van toepassing:

 • Houdt voldoende afstand (dus geen hadden schudden en/of omhelzingen)
 • Was vaak en goed je handen
 • Nies in je elleboog of in een papieren zakdoek

En vooral: blijf thuis als jij of je huisgenoten ziekteverschijnselen hebben of koorts. We zoeken dan samen met jouw trainer(s) naar een passende oplossing.

Liever online

Zijn er omstandigheden waardoor je niet live aanwezig kan of wil zijn? Overleg dit dan met je trainer. Individuele (coach)trajecten kunnen ook altijd online plaatsvinden.

FAQ

 • Voor reeds lopende trainings- en opleidingsgroepen blijft het aantal deelnemers per groep gelijk (maximaal 16 deelnemers). Hiervoor gebruiken we onze alternatieve opleidingsruimte (Kerkzaal) om ruim aan de voorschriften van de Rijksoverheid te kunnen voldoen.
 • Voor nieuwe trainings- en opleidingsgroepen die starten vanaf september 2020, hanteren we een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers. Hiervoor is de trainingsruimte op onze locatie aan het Noordeinde in Den Haag aangepast. Deze groepen zullen begeleid worden door 1 trainer/opleider.

Ja dat kan. Alle groepstrainingen die starten vanaf september hebben wij volledig aangepast aan de huidige situatie. Dat betekent dat we werken met kleinere groepen (maximaal 10 deelnemers) zodat ruim voldoende afstand gehouden kan worden.

Als jouw groep (bijvoorbeeld jouw team of afdeling) uit meer dan 10 deelnemers bestaat, hebben wij een alternatieve trainingslocatie beschikbaar van ruim 500 m2.

Onze opleidingen die starten vanaf september 2020 vinden gewoon plaats op onze locatie aan het Noordeinde in Den Haag.

Maatwerkopdrachten (teamontwikkeltrajecten ed.) kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden die voldoet aan de eisen.

Coachcenter antwoord vraag van de klant

Heb je nog meer vragen?

Contact