Loopbaan Coaching

Omdat je dit leest is de kans groot dat je je aan het heroriënteren bent op je loopbaan. Je bent niet de enige! Uit onderzoek blijkt dat zo’n 80% van de beroepsbevolking regelmatig overweegt van baan te switchen. Daarnaast geeft 70% van de mensen aan zich niet dagelijks te kunnen richten op dingen die ze écht leuk vinden en waar ze goed in zijn. Zij zitten dus simpelweg op de verkeerde plek en zijn bezig met het beklimmen van de verkeerde ladder.

Loopbaan Coaching helpt je op weg naar jouw ideale baan.

Je zit met vragen zoals

 • Hoe kan ik iets doen wat ik écht leuk vind en waar ik goed in ben??
 • En, wat vind ik eigenlijk écht leuk?
 • Welke baan past bij mij?
 • Hoe benut ik mijn talenten optimaal?
 • Hoe vertaal ik mijn potentie en capaciteiten in maximale waarde?

Centraal in onze Loopbaan Coachtrajecten staat het vergroten van zelfkennis en inzicht. Een belangrijke oorzaak dat mensen er niet in slagen hun droombaan te vinden en te vervullen blijkt namelijk het gebrek aan kennis. Niet zozeer kennis van de arbeidsmarkt, maar kennis over zichzelf.

Heb jij voor jezelf helder waar jouw baan aan moet voldoen wil je hem tot je 67ste gemotiveerd blijven doen? Heb jij inzicht in je talenten en hoe je deze vertaalt naar maximale waarde voor je toekomstige werkgever of eigen bedrijf?

Tijdens het traject krijg je gedegen inzicht in jouw waarden, passies, unieke talenten en de mogelijke belemmeringen die je momenteel ervaart om je droombaan te vervullen. Je krijgt vervolgens concrete technieken en handvatten aangereikt om de voor jou benodigde stappen te kunnen zetten op weg naar jouw droombaan of –onderneming!

loopbaan coaching den haag droombaan

Waarom Coachcenter?

 • Balans tussen kern en context

  Onze benadering richt zich op de kern van de behoefte, zonder hierbij de (professionele) context uit het oog te verliezen. Dit betekent dat de coachee enerzijds inzicht krijgt in de kern van zijn/haar belemmerende processen, en anderzijds concrete handvatten krijgt aangereikt om in het hier en nu een stap verder te kunnen zetten.

 • Visuele werkwijze

  Wij onderscheiden ons door onze creatieve en innovatieve werkwijze. In onze aanpak combineren wij geijkte theorieën op het gebied van Coaching en Psychologie met technieken uit de wereld van Visueel Denken en Grafisch Faciliteren. Dit maakt het coachproces naast beduidend effectiever ook veel energieker!

 • Zichtbaar resultaat

  Aan het begin van ieder traject stemmen we de doelstellingen met de coachee af en maken deze expliciet. Aan het einde van het traject evalueren we het traject en maken we de ontwikkeling op de doelstellingen letterlijk zichtbaar in een visuele rapportage.