fbpx

Coaching stress en burn-out Den Haag

Coaching stress en burn-out Den Haag

Ben jij gestrest, of heb je last van een burn-out? Dan kan een coaching traject van Coachcenter veel verschil maken Je ontdekt tijdens het traject dat stress subjectief is, maar ook dat stress juist mogelijkheden biedt. Hieronder meer over onze stress en burn-out coaching trajecten in Den Haag.

Wat is stress en burn-out coaching?

Wanneer je stress ervaart, is er iets in je leven dat je dwars zit of waar je moeite mee hebt. Een coach kan je ondersteunen in hoe je om kunt gaan met stress en kan handvatten geven voor het verminderen van spanning. De coach onderzoekt wat jij nodig hebt om te kunnen genieten van jouw leven, zonder dat je voortdurend belast wordt door een kritisch stemmetje in je hoofd dat je zegt dat je meer moet doen en het beter moet doen. Ook leert de coach jou dat stress subjectief is. 

Waarom stress en burn-out coaching?

Veel mensen ervaren wel eens stress in hun leven. Dit kan om een klein iets gaan: kom ik wel op tijd bij de verjaardag van een vriendin? Maar ook om grotere onderwerpen, bijvoorbeeld als je een pitch hebt voor een grote organisatie. Wanneer iemand te veel stress ervaart, kan dit op een gegeven moment omslaan in een burn-out. Het is goed om de oorzaak van de stress in een vroeg stadium te achterhalen, zodat dit niet het geval wordt. Even een stap terug doen en reflecteren. 

Je kunt jezelf afvragen waarom je nou zo gestresst bent, maar de kans is groot dat je het antwoord weet, alleen niet de oplossing. Een stress- en burn-out coach helpt jou met het krijgen van inzicht in de reden van stress en mogelijk ook een burn-out. Ook helpt de coach met het onderzoeken van jouw opvattingen. Hetgeen waar je stress van krijgt, komt meestal door verkeerde/beperkende opvattingen. Een belangrijke stap is het vergroten van je draagkracht. Daarnaast kun je ook werken aan het verminderen van de draaglast, bijvoorbeeld door te leren heldere grenzen te stellen en ook ‘Nee’ te kunnen zeggen. 

Reviews stress en burn-out coaching Den Haag

Coachcenter heeft in totaal 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3. Daar zijn wij ontzettend trots op. Wij zien hoe de deelnemers stappen maken en hoe zij succesvol de kennis toepassen in de praktijk. Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze stress en burn-out coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

 

Coachcenter reviews

Anne M. Wunderlich

De inhoud van de opleiding vond ik goed. Ik vond ook een aantal dingen tegenvallen: de begeleiding vanuit de trainers vond ik wat beperkt. Ik had het nuttiger gevonden voor het leerproces als de trainers vaker mee kwamen kijken en feedback gaven. Ik kreeg op de laatste dag feedback die ik nog nooit eerder had gehoord en waar ik op dat moment ook niks meer mee kon. Hierdoor kreeg ik mijn diploma pas na een extra opdracht. Deze gang van zaken en de manier van communiceren door de trainers hierover vond ik onprofessioneel. Ik ervaarde een gebrek aan reflecterend vermogen bij de twee trainers. Van de cursisten wordt logischerwijs verwacht dat we constant reflecteren, maar als je dat bij de trainers totaal niet ziet, is dat niet erg inspirerend. Verder moesten we de trainer regelmatig een herinnering sturen als we nog iets zouden krijgen. Een ander minpunt was dat 1 van de 2 trainers de eerste module er niet was en er was geen vervanger. Daarnaast vond ik de facturatie matig; ik heb tot twee keer toe een verkeerde factuur ontvangen, waar ik zelf achteraan moest om het te herstellen. Zelfs het opsturen van het diploma ging verkeerd; niet ondertekend en niet gefrankeerd. Kortom, een mooie opleiding met een matige uitvoering. Opleiding: Coachen met Karakter

Jelle de Bruin

Ik heb bij coachcenter de opleiding Creërend Leiderschap mogen volgen. Dit was oprecht een fantastische ervaring waarbij ik veel over mezelf heb mogen leren. Door meer inzicht in mezelf, mijn zwakke en sterke punten te hebben kan ik ook beter leiding gaan geven aan mijn team en leven. Het is een ontzettend persoonlijke en mooie reis die je ook mag delen met de groep waarin je terecht komt. Voor mij heeft dit erg mooie nieuwe banden opgeleverd en voelde deze groep echt erg hecht. Kan het iedereen aanraden!

Annelies Smit

Ik heb bij het Coachcenter Bateson in praktijk gevolgd. De groep was vrij groot waardoor de trainer niet mee kon kijken bij het oefenen en geen feedback heeft gegeven op het coachen : dat is een gemiste kans. De onderbouwing met theorie was oppervlakkig, maar ja het is ook een praktijkdag, dus dat snap ik . We hebben maar 2 oefeningen gedaan, dat vond ik weinig: eerlijk gezegd had ik er meer van verwacht......Het oefenen is zinvol als er ook feedback van een trainer bij gegeven wordt. Deze dag was vrij duur en dan verwacht je toch iets meer input.

Yvette Hertogh

Zo dankbaar dat ik de opleiding Creërend Leiderschap heb kunnen volgen bij het Coachcenter. Persoonlijke begeleiding, mooie locatie, alles tot in de puntjes verzorgd. Ben hier als mens en als leider enorm gegroeid en gun iedereen deze ontwikkeling!

MasSubiantono

Ik heb de opleiding Creërend leiderschap gevolgd in september 2022 tot en met mei 2023. Vanaf het eerste moment wist ik dat ik op mijn plaats was. Met een lach maar ook zeker met een traan heb ik de opleiding afgerond. Ik ben er een rijker mens door geworden.

Stress en burn-out coaching in Den Haag? Bekijks ons aanbod

Ben je op zoek naar een stress en burnout coaching traject Den Haag? Bekijk dan ons aanbod aan stress en burn-out coaching trajecten. Wij geven jou nu de mogelijkheid om gratis te komen proeven. Dat betekent dat jij geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de kennis en visie van Coachcenter. In een een-op-een gesprek vertelt een expert meer over de trajecten, trainingen en workshops. Zo weet jij welke opleiding het beste past bij jou. Goed om te weten: in totaal hebben 2 gratis proeverijen per maand, 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3 (!). 

Schrijf je in voor een coachtraject

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een coachtraject te starten. Leuk! Via het formulier achter deze knop kan je je aanmelden, we nemen zo
snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een coach.

Inschrijven