fbpx

Coaching stress en burn-out Den Haag

Coaching stress en burn-out Den Haag

Ben jij gestrest, of heb je last van een burn-out? Dan kan een coaching traject van Coachcenter veel verschil maken Je ontdekt tijdens het traject dat stress subjectief is, maar ook dat stress juist mogelijkheden biedt. Hieronder meer over onze stress en burn-out coaching trajecten in Den Haag.

Wat is stress en burn-out coaching?

Wanneer je stress ervaart, is er iets in je leven dat je dwars zit of waar je moeite mee hebt. Een coach kan je ondersteunen in hoe je om kunt gaan met stress en kan handvatten geven voor het verminderen van spanning. De coach onderzoekt wat jij nodig hebt om te kunnen genieten van jouw leven, zonder dat je voortdurend belast wordt door een kritisch stemmetje in je hoofd dat je zegt dat je meer moet doen en het beter moet doen. Ook leert de coach jou dat stress subjectief is. 

Waarom stress en burn-out coaching?

Veel mensen ervaren wel eens stress in hun leven. Dit kan om een klein iets gaan: kom ik wel op tijd bij de verjaardag van een vriendin? Maar ook om grotere onderwerpen, bijvoorbeeld als je een pitch hebt voor een grote organisatie. Wanneer iemand te veel stress ervaart, kan dit op een gegeven moment omslaan in een burn-out. Het is goed om de oorzaak van de stress in een vroeg stadium te achterhalen, zodat dit niet het geval wordt. Even een stap terug doen en reflecteren. 

Je kunt jezelf afvragen waarom je nou zo gestresst bent, maar de kans is groot dat je het antwoord weet, alleen niet de oplossing. Een stress- en burn-out coach helpt jou met het krijgen van inzicht in de reden van stress en mogelijk ook een burn-out. Ook helpt de coach met het onderzoeken van jouw opvattingen. Hetgeen waar je stress van krijgt, komt meestal door verkeerde/beperkende opvattingen. Een belangrijke stap is het vergroten van je draagkracht. Daarnaast kun je ook werken aan het verminderen van de draaglast, bijvoorbeeld door te leren heldere grenzen te stellen en ook ‘Nee’ te kunnen zeggen. 

Reviews stress en burn-out coaching Den Haag

Coachcenter heeft in totaal 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3. Daar zijn wij ontzettend trots op. Wij zien hoe de deelnemers stappen maken en hoe zij succesvol de kennis toepassen in de praktijk. Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze stress en burn-out coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

 

Coachcenter reviews

Danielle Jamin

Op 11 juni 2022 volgde ik de workshop over Bateson bij het Coachcenter, een hele fijne, sfeervolle plek in Den Haag. Inhoudelijk raad ik deze workshop aan iedereen aan, die zich meer wil verdiepen in de zes logische niveaus waarop de mens leert, denkt en kan veranderen. De workshop heeft mij tools in handen gegeven, waarmee ik deze methodiek in coachingsgesprekken gemakkelijker kan toepassen. Het is een echte 'doen'-dag: je wordt aan het denken gezet, je oefent met elkaar en krijgt feedback van de deelnemers. Deze praktische dag wordt goed begeleid door twee trainers van het Coachcenter. Dank daarvoor!

vivienne knegtmans

Ik heb mijn diploma van Professional Coach behaald via de opleiding 'Professional Coaching & Leiderschap'. In 9 maanden tijd heb ik heel veel geleerd over coachen en ook zeker over mijzelf. Het was een prachtige reis met moeilijke, pijnlijke momenten maar vooral ook heel veel mooie en leerzame momenten. Heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken!

Pascal Rappailles

Lifechanging opleiding! Waanzinnige locatie en top knotch opleiders.

Kim Evers

Ik heb de opleiding Professional Coaching & Leiderschap gevolgd, waarin de Reis van de Held centraal staat. Mijn rugzak is gevuld met waardevolle, persoonlijke inzichten en professionele methodieken. De persoonlijke aanpak, mijn eigen “reis”, de liefdevolle begeleiding van Nanco en Corine en de diverse groep waarin veiligheid het belangrijkste speepunt was, maakten mijn tijd bij Coachcenter tot een onvergetelijke. Ik kan ‘t iedereen aanraden!

Daniella van den Heuvel

De workshop logische niveaus van Bateson gevold. Naast dat de locatie zeer fijn is was de workshop een feestje. Lekker tempo, leerzaam, goede oefeningen fijne groep en een goed trainster. Het was niet alleen zenden maar ook oefenen en ruimte voor discussies. Hand-out vooraf en sheet achteraf zijn fijn voor naslag werk. Inhoud en materiaal voldoet goed aan de term workshop.

Stress en burn-out coaching in Den Haag? Bekijks ons aanbod

Ben je op zoek naar een stress en burnout coaching traject Den Haag? Bekijk dan ons aanbod aan stress en burn-out coaching trajecten. Wij geven jou nu de mogelijkheid om gratis te komen proeven. Dat betekent dat jij geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de kennis en visie van Coachcenter. In een een-op-een gesprek vertelt een expert meer over de trajecten, trainingen en workshops. Zo weet jij welke opleiding het beste past bij jou. Goed om te weten: in totaal hebben 2 gratis proeverijen per maand, 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3 (!). 

Benieuwd hoe Coachcenter jou kan helpen?

Bekijk ons aanbod coaching opleidingen en trajecten

Ja, ik wil meer informatie