fbpx

Coaching stress en burn-out Den Haag

Coaching stress en burn-out Den Haag

Ben jij gestrest, of heb je last van een burn-out? Dan kan een coaching traject van Coachcenter veel verschil maken Je ontdekt tijdens het traject dat stress subjectief is, maar ook dat stress juist mogelijkheden biedt. Hieronder meer over onze stress en burn-out coaching trajecten in Den Haag.

Wat is stress en burn-out coaching?

Wanneer je stress ervaart, is er iets in je leven dat je dwars zit of waar je moeite mee hebt. Een coach kan je ondersteunen in hoe je om kunt gaan met stress en kan handvatten geven voor het verminderen van spanning. De coach onderzoekt wat jij nodig hebt om te kunnen genieten van jouw leven, zonder dat je voortdurend belast wordt door een kritisch stemmetje in je hoofd dat je zegt dat je meer moet doen en het beter moet doen. Ook leert de coach jou dat stress subjectief is. 

Waarom stress en burn-out coaching?

Veel mensen ervaren wel eens stress in hun leven. Dit kan om een klein iets gaan: kom ik wel op tijd bij de verjaardag van een vriendin? Maar ook om grotere onderwerpen, bijvoorbeeld als je een pitch hebt voor een grote organisatie. Wanneer iemand te veel stress ervaart, kan dit op een gegeven moment omslaan in een burn-out. Het is goed om de oorzaak van de stress in een vroeg stadium te achterhalen, zodat dit niet het geval wordt. Even een stap terug doen en reflecteren. 

Je kunt jezelf afvragen waarom je nou zo gestresst bent, maar de kans is groot dat je het antwoord weet, alleen niet de oplossing. Een stress- en burn-out coach helpt jou met het krijgen van inzicht in de reden van stress en mogelijk ook een burn-out. Ook helpt de coach met het onderzoeken van jouw opvattingen. Hetgeen waar je stress van krijgt, komt meestal door verkeerde/beperkende opvattingen. Een belangrijke stap is het vergroten van je draagkracht. Daarnaast kun je ook werken aan het verminderen van de draaglast, bijvoorbeeld door te leren heldere grenzen te stellen en ook ‘Nee’ te kunnen zeggen. 

Reviews stress en burn-out coaching Den Haag

Coachcenter heeft in totaal 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3. Daar zijn wij ontzettend trots op. Wij zien hoe de deelnemers stappen maken en hoe zij succesvol de kennis toepassen in de praktijk. Wij laten je graag kennismaken met onze deelnemers. Bekijk hieronder onze Coachcenter reviews en lees wat voor impact onze stress en burn-out coaching trajecten kunnen hebben, zowel intern bij bedrijven als bij ondernemers en individuen.

 

Coachcenter reviews

Natasja van Alphen

Vorige maand heb ik de opleiding PCL afgerond bij het coachcenter. Heb er zo van genoten.! De opleiding heb ik ervaren als intuitief, hands on en verfrissend. Je bent je eigen leerproces en krijgt hierin alle tools die nodig zijn. De fysieke dagen op huize Merlot zijn een feestje (heerlijke lunch, koffie,thee, lekkers erbij) en de trainers( Hans en Federique) zijn open, betrokken en professioneel. Met ruimte, aandacht en humor brengen ze je tot de kern. De groepsdynamiek heeft voor mij een ongekend grote meerwaarde gehad. Ik zeg doen!

Lonneke Knipscheer

De beslissing om te starten met de opleiding "Professional Coaching & Leiderschap" bij CoachCenter, hoewel genomen in een vluchtig moment, was een van de betere keuzes in mijn (professionele) leven. De opleiding is samengesteld uit zowel theoretische instructies als pragmatische en tastbare ervaring door het coachen van (oefen-)coachees met zeer hoogwaardige begeleiding van vooraanstaande experts. De buitengewone en zeer kundige begeleiders zijn ons keer op keer aan de hand van de volle range van simpele vragen tot messcherpe feedback voor gegaan in ons leerproces. De opleiding heeft een basis in het coachen vanuit gevoel, en is daarmee een dubbele reis: een van diepe zelfontdekking en de andere, het meesteren van de kunst om coachees te bekrachtigen in hun volle potentieel, in zowel hun professionele ambities als hun persoonlijke leven. Twijfel niet, je zult er geen spijt van hebben !

Eva Brandel

Het valt bijna niet in woorden te vatten hoeveel de opleiding (Professional Coaching & Leiderschap) voor mij heeft gedaan. Een diepe diepe reis inwaarts, evenals een springplank om mijzelf in de externe wereld op een nieuwe, lichtere manier te kunnen bewegen. Als je behoefte hebt aan een opleiding waarin je ontelbaar veel tools aangereikt zult krijgen om als coach te gaan excelleren, én tegelijkertijd klaar bent voor een diep transformatie-proces op persoonlijk niveau: twijfel dan niet langer en gun jezelf dit nieuwe hoofdstuk in je leven!

Mark Hummel

Nanco en Petra hebben ons voor onze opleiding 'train the trainer' uitstekend begeleid. De toch naar binnen toe is toch de moeilijkste en hier is binnen Coachcenter ontzettend veel aandacht en ruimte voor. Wil je jezelf beter leren kennen, dan is dit de plek.

CLAUDIA Pronk

Creerend leiderschap verleden week afgerond, pittige start met terug naar wie ben je en wat zit er in je, erna op zoek naar kwaliteit, gedrag en weerstand, zeer effectief om stevig, sterk leiderschap neer te kunnen zetten zonder in conflict te raken, mensen te kwetsen en open te blijven voor de ander.

Stress en burn-out coaching in Den Haag? Bekijks ons aanbod

Ben je op zoek naar een stress en burnout coaching traject Den Haag? Bekijk dan ons aanbod aan stress en burn-out coaching trajecten. Wij geven jou nu de mogelijkheid om gratis te komen proeven. Dat betekent dat jij geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de kennis en visie van Coachcenter. In een een-op-een gesprek vertelt een expert meer over de trajecten, trainingen en workshops. Zo weet jij welke opleiding het beste past bij jou. Goed om te weten: in totaal hebben 2 gratis proeverijen per maand, 9 opleidingsgroepen per jaar en een gemiddelde beoordeling van een 9,3 (!). 

Schrijf je in voor een coachtraject

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een coachtraject te starten. Leuk! Via het formulier achter deze knop kan je je aanmelden, we nemen zo
snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een coach.

Inschrijven