Opleiding Referenties 2018-08-09T15:03:18+00:00

Coach Opleiding Referenties

In de afgelopen jaren hebben wij veel liefde en werk gestoken in al onze klanten en in Coachcenter. Je kunt echter niet alleen van ons woord uitgaan. In aanvulling op de interviews van diverse deelnemers aan de coach opleiding, vind je hier ook nog een aantal (anonieme) referenties van deelnemers. Al ruim 100 deelnemers gingen jou voor in de coach opleiding tot geaccrediteerd professional coach! Binnenkort starten we met de 10e leergang.

Man – midden 30

Life-Changing! Buitengewone dingen geleerd, gevoeld en ervaren. In steekwoorden zou ik de coach opleiding omschrijven als leerzaam, toepasbaar, verdiepend en professioneel.

In mijn werk als interim consultant (consultant talent development & talent aquisitie) merk ik hoe waardevol het is om echt in contact te zijn met de ander. De coach opleiding heeft mijn verwachtingen overtroffen, zeer verdiepend en direct toepasbaar.

Man – veertig en een beetje

professional coaching den haag effectiviteit

Ik ging redelijk blanco de coach opleiding in. Ik had geen ervaring met het coachvak en coachend leidinggeven maar ik ben overrompeld door de kwaliteit en de toepasbaarheid van hetgeen ik geleerd heb. Ik heb niet alleen leren coachen maar ben ook begonnen als coach op mijn werk. Ik stuur momenteel als coachend leider diverse teams aan en het verschil in communicatie en efficiëntie van en naar het team, zijn aanzienlijk!

Wanneer ik de coach opleiding in steekwoorden zou omschrijven; warm, reflectief, vernieuwend, contact en prikkelend.

Vrouw – eind twintig

Dit is het grootste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven. Hoe cliché het ook klinkt, zo ervaar ik het echt. Ik zou iedereen in mijn omgeving willen aanraden jezelf deze reis te gunnen. Niet alleen is mijn houding ten opzichte van mijn werk veranderd, ik kijk ook heel anders tegen het leven aan.

De coach opleiding in steekwoorden; energiek, professioneel, diepgaand, uitdagend, bezinning.

Vrouw – begin veertig

Heel waardevol! Vol diepgang, connectie met een fantastische groep mensen en een springplank naar een nieuw stukje leven.

De opleiders bieden allemaal hun eigen kwaliteiten die de coach opleiding elke keer anders en verrassend maakt. Ik ga, naast mijn vaste functie als manager, verder als coach en trainer, wat ik niet had kunnen doen zonder deze coach opleiding/fundering daarvoor.

Wat is jouw volgende stap?