fbpx

Nanco Vrijland

Opleider en oprichter Coachcenter

Passie voor ontwikkeling zit diep in Nanco’s DNA. Nanco’s kennismaking met coaching in 2009 maakte een diepe impact en betekende een ommekeer in zijn benadering van persoonlijke en professionele ontwikkeling. In 2012 richtte Nanco Coachcenter op, dat is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van coaching en leiderschapsontwikkeling.

Bezoek LinkedIn

Organisaties veranderen via de mensen

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde met afstudeerrichting Human Performance Management werkte Nanco 7 jaar als management consultant bij PwC. In nationale en internationale projecten begeleidde hij organisaties bij de ontwikkeling van teams en professionals.

In 2009 zorgt een kennismaking met coaching ervoor dat zijn benadering van persoonlijke en professionele ontwikkeling compleet verandert. Vanaf dat moment bekijkt Nanco organisaties vanuit de mens in plaats van andersom. Ook werkt hij vanaf toen vanuit de overtuiging dat verandering enkel blijvend is als je organisaties verandert via de mensen die er werken, in plaats van tevergeefs het tegenovergestelde te proberen.

 

Oprichter Coachcenter

In 2012 richtte Nanco Coachcenter op. Coachcenter heeft zich bewezen als vooraanstaande kracht op het gebied van coaching en het ontwikkelen van leiderschap. Met opleidingen, trainingen en coaching richt Coachcenter zich op het ontwikkelen van personen en teams.

 

Grondlegger coachopleidingen

Nanco is thought leader binnen Coachcenter en grondlegger van onder meer de drie jaaropleidingen die Coachcenter aanbiedt op het gebied van coaching en leiderschap:

  • De Opleiding Professional Coaching & Leiderschap: een NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding tot coach
  • De Opleiding Coachen met Karakter: een verdiepingsopleiding die is ontwikkeld conform de normen van NOBCO/EMCC accreditatie op Senior Practitioner Level (accreditatieproces loopt)
  • De Opleiding Creërend Leiderschap: een opleiding voor een ieder met een leiderschapstaak die meer impact wil maken als leider.

 

Professioneel coach

Naast zijn rol als opleider en leider binnen Coachcenter houdt Nanco zich bezig met het coachen van zeer diverse personen en teams. Van zelfstandigen tot directieleden van grote internationale organisaties en van particulieren tot ministers. 

 

Recente opleidingen

Middels coaching, intervisie en het volgen van opleidingen ontwikkelt Nanco zichzelf ook continu op het gebied van coaching en leiderschap. Zo volgde Nanco naast diverse workshops de volgende jaaropleidingen:

 

  • Phoenix Opleidingen: Professionele Communicatie
  • Bambu: Begeleidersopleiding 
  • Phoenix Opleidingen: Systemisch Werken
  • Phoenix Opleidingen: De Maskermaker 
  • Phoenix Opleidingen: De Relatie als Spiegel
  • Interakt Tiel: Breek de Stilte

 

Externe publicaties