Coaching Den Haag

/Coaching Den Haag
Coaching Den Haag 2018-03-09T19:23:54+00:00

Coach Den Haag

Welkom bij Coachcenter Den Haag! Zoek je een loopbaan coach, burn-out coach, personal of life coach in Den Haag? Lees dan vooral verder. 

Coachcenter Den Haag bestaat uit een divers team van professionele en ervaren coaches in Den Haag. Wat ons bindt is onze passie voor ontwikkeling. Wat ons onderscheidt is onze werkwijze in coaching en de impact die we weten te maken.

Onze ervaring leert dat iedere vorm van coaching effectiever en leuker wordt als je hem visueel toepast, niet als doel op zich maar als middel om beter en sneller resultaat te behalen. In onze aanpak combineren wij daarom technieken op het gebied van coaching met werkwijzen uit de wereld van visueel denken en grafisch faciliteren.

Dat dit werkt leert de geschiedenis. We zijn in nog geen drie jaar gegroeid tot een team van 10 personen.  Zoek je een coach in Den Haag? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek of je net zo enthousiast wordt als onze huidige klanten!

contact

Top 5 waarom Coachcenter Den Haag

  • Door onze visuele toepassing wordt coaching effectiever & leuker maar behalen we ook sneller én beter resultaat

  • De overall beoordeling van Coachtrajecten is een 9!

  • 29 van de 30 intakes leiden tot een coachtraject

  • wij uitsluitend werken met gediplomeerde coaches en/of psychologen

  • wij een eigen opleiding hebben die geaccrediteerd & erkend is met een European Quality Award!

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom bestaat ons hele team uit gediplomeerde psychologen en/of gediplomeerde coaches. Wij werken volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council Netherlands (EMCC). Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren coaches.
Coaching Den Haag diploma eqa-practitioner-logo

Onze vormen van coaching in Den Haag, gericht op zichtbare ontwikkeling en blijvend resultaat

Life Coach Den Haag

Heb je behoefte aan verandering? Wil je méér van het leven – meer balans, meer vervulling, meer succes? Of wil je juist mínder – minder stress, minder conflicten, minder problemen?

Burn Out Coach Den Haag

Burn-out Coach Den Haag

Ervaar je dat de balans in je leven niet op orde is en zit je met vragen zoals: Hoe kan ik de balans weer herstellen? Welke handvatten zijn er om de spanning te verminderen? Hoe kan ik voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt?

Loopbaan Coach Den Haag

Zit je met vragen zoals Wat maakt dat ik niet happy ben in mijn werk? Hoe kan ik iets doen wat ik echt leuk vind? Wat vind ik eigenlijk echt leuk? Waar ben ik nou echt goed in? Welke baan past bij mij? Hoe benut ik mijn talenten optimaal? Is het wel verstandig nu van baan te wisselen?

Management Coaching Den Haag

Management Coaching Den Haag

Management Coaching ondersteunt leidinggevenden in het op de juiste manier invulling geven aan hun rol en positie als leidinggevende.

Professional Coaching Den Haag

Professional Coaching Den Haag

Professional Coaching richt zich op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals in hun dagelijks functioneren zodat zij nog meer waarde kunnen toevoegen voor zichzelf en voor de organisatie.

HR Coaching Den Haag

HR Coaching Den Haag

HR coaching richt zich naast het aanleren van technieken en vaardigheden op bewustwording en inzicht in eigen conditionering en patronen. Het is gericht op het vergroten van zelfsturing, taakvolwassenheid en professionaliteit.

Coachcenter onderscheidt zich door haar unieke aanpak en visie

Waarin wij geloven

Waarin wij geloven

Ontwikkelen van inzicht

Vertaling naar jouw werk en/of privé leven

Creëren van uitzicht

Hoe we werken

Hoe we werken

Werkvormen die het emotionele brein aanspreken

Een ontwikkelmap als basis voor je ontwikkeling

Zichtbare ontwikkeling, in werkwijze én resultaat

Wat we doen

Wat we doen

Oriënterend gesprek

Een-op-een sessies van 1 tot 1,5 uur

Persoonlijke opdrachten

Wat we nog meer doen

Ben je geïnteresseerd in een langer en breed ontwikkelpad? Bekijk dan onze opleiding!

Coaching is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. In het bedrijfsleven wordt een coachende aanpak steeds meer gezien als een cruciale factor bij leiding geven, het stimuleren van groei, ondersteunen bij verandering en effectief communiceren. Wil jij groeien als persoon, ervaren door doen in de praktijk en groeien als coach? Dan is dit ook iets voor jou!

Lees meer over de opleiding

We geven workshops en trainingen in Den Haag voor een ieder die zich wilt ontwikkelen!

Wij bieden een aantal workshops en trainingen aan gericht op persoonlijke groei en competentieontwikkeling. Het algemene thema hierin is het verhogen van de persoonlijke effectiviteit door bewustwording en verbetering van houding en gedrag. De centrale doelstelling is de verbetering van resultaten op het niveau van individu, team en organisatie.

Lees meer over workshops & trainingen

Zij gingen jou voor in de opleiding

‘Het is allemaal zó tailormade’. Bekijk  de ervaring van Sjoerd – Sound Engineer

‘Ik wilde mezelf weer uitdagen’. Bekijk de ervaring van Frerieke – Teamleider

‘Het mooiste cadeau dat ik mezelf kan geven’. Bekijk de ervaring van Stefan – Ondernemer

Klaar voor je eigen ervaring?

Neem nu de eerste stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!