Coach opleiding Den Haag 2018-05-25T16:52:35+00:00

Opleiding Professional Coaching Leiderschap

Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, (aspirant) coaches en een ieder die het verschil wil maken.

Plan kennismaking
Programma Opleiding Professional Coaching & Leiderschap (PCL)
Planning opleiding (PCL) met startdata september 2018 (ma/di of vr/zat), januari 2019 (vr/zat) en mei 2019 (vr/zat)

Waarom deze coach opleiding in Den Haag?

Onze Coach Opleiding Den Haag richt zich op mensen met een HBO+ werk- en denkniveau die IQ en ratio hoog in het vaandel hebben, én beseffen dat persoonlijke en professionele ontwikkeling over veel meer gaat dan cognitieve kennis.

Naast een helder theoretisch kader en een breed scala aan tools & technieken biedt onze coach opleiding tal van werkvormen om naast cognitie juist het emotionele brein aan te spreken.

Ontwikkeling uit zich immers in gedrag en het is de emotie die gedrag stuurt of juist tussen ons en onze dromen in staat. Daarnaast blijkt emotionele intelligentie doorslaggevend te zijn voor succes in het bedrijfsleven.

Onze opleiding Professional Coaching & Leiderschap is door de EMCC (European Mentoring & Coaching Council) geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award!

De opleiding is voor zowel zakelijke- als particuliere deelnemers.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennis maken? Mail ons dan op: info@coachcenter.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Tot snel in Den Haag!

Deze opleiding is voor jou als

Professional

Leidinggevenden, trainers, adviseurs en andere professionals die effectiever willen worden in hun rol en zich willen ontwikkelen in een meer coachende manier van werken.

(Aspirant) Coach

In- en externe coaches en aspirant coaches die op professioneel niveau willen leren coachen en hun scala aan (visuele) coachtechnieken willen verbreden.

Coaching opleiding Den Haag voor persoonlijke ontwikkeling

Mens

Een ieder die zich als persoon verder wil ontwikkelen op aspecten als persoonlijk leiderschap, zelfmanagement en effectieve interactie met anderen.

De coach opleiding in het kort

  • Jij en jouw ontwikkeling staan de gehele opleiding centraal

  • Negen opleidingsblokken van 2 dagen per maand

  • Intensieve persoonlijke begeleiding op maat

  • Groepen van max. 16 deelnemers voor optimaal leereffect

  • Breed scala aan leervormen

  • Intensieve opleiding, prima te combineren met een full-time baan

  • Geaccrediteerd op NOBCO/EIA Practitioner Niveau

  • Erkend met een European Quality Award (EQA)

  • Investering: EUR 5.800 excl. BTW per persoon (aftrekbaar van belasting). Mogelijk te betalen in termijnen.

  • All in; materialen, zaalhuur, lunch, examinering, benodigdheden etc.

Wat biedt Coachcenter?

Tools & technieken

Tools & technieken

Je maakt kennis met een breed scala aan professionele coaching tools & technieken en leert deze vanuit je eigen kracht en talent toe te passen.

Out-of-the-box werkvormen

Out-of-the-box werkvormen

We kennen geen standaard ‘lesopstelling’ maar werken voor maximale energie en impact met interactieve, innovatieve en creatieve werkvormen.

Diepgaand én praktisch

Diepgaand én praktisch

We werken vanuit een benadering op de (emotionele) kern met een concrete en praktische vertaling naar het dagelijks leven.

Onze manier van opleiden

Spiegel 3

Pijler 1: Groeien als persoon

Je kunt anderen niet begeleiden in stappen die je zelf niet hebt genomen. Jouw persoonlijke groei vormt de rode draad in jouw ontwikkelpad.

2. Flipover

Pijler 2: Ervaren en doen

Coachen, interactie en effectief communiceren leer je uiteindelijk het beste door leren, doen en hierop reflecteren. Ervaren en doen staan gedurende de gehele opleiding centraal.

Pijler 3: Groeien als Coach

Middels coaching ontwikkelt niet alleen de coachee maar ook de coach zich steeds verder. Je ontwikkelt zo je eigen coachstijl en leert meer en meer coachen op basis van intuïtie en gevoel.

Over de opleiding

Naast ontwikkeling tot Professioneel Coach doorloop je ook een persoonlijk ontwikkeltraject. De opleiding is prima te combineren met een full-time baan, de opleidingsdagen zijn namelijk op vrijdag en zaterdag van 9:00 – 17:00 uur of op maandag en dinsdag van 9:00 – 17:00 uur. Binnen een jaar volg je 9 opleidingsblokken van 2 dagen per maand.

De opleiding Professional Coaching & Leiderschap richt zich op mensen met een academisch werk en denkniveau* die IQ en ratio hoog in het vaandel hebben, én zich beseffen dat persoonlijke en professionele ontwikkeling over meer gaat dan cognitieve kennis.

Naast een helder theoretisch kader en een breed scala aan tools & technieken biedt onze opleiding tal van werkvormen om naast cognitie juist het emotionele brein aan te spreken. Ontwikkeling uit zich immers in gedrag en het is de emotie die gedrag stuurt of juist tussen ons en onze dromen in staat. Daarnaast blijkt emotionele intelligentie (EQ i.p.v. IQ) doorslaggevend te zijn voor succes in het bedrijfsleven.

Van alle coach opleidingen die Nederland kent is de opleiding als één van de dertig opleidingen binnen Nederland ontwikkeld om aan de normen van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en de European Mentoring & Coaching Counsel van Practitioner level coach te voldoen (ook wel een (post) HBO).

* N.B.: wij hechten waarde aan werk- en denkniveau, niet zozeer aan academische titels

De opleiding Coaching & Leiderschap heeft een looptijd van 9 maanden, met maandelijks twee bijeenkomsten. Naast deze bijeenkomsten besteed je ongeveer 4 uur per week aan de opleiding.

De opleiding duurt 9 maanden, twee dagen per maand (vrijdag en zaterdag of maandag en dinsdag).

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen EUR 5.800 excl. BTW. Het is mogelijk om de kosten (gedeeltelijk) terug te krijgen van de belasting. Mail voor meer informatie hierover. De kosten voor de opleiding zijn all-in; materialen, lunch, examinering, locatiekosten e.d. zijn allemaal inbegrepen.

Noordeinde 35
2514 GC Den Haag
070 – 250 03 58
info@coachcenter.nl

Bij een succesvolle afronding van de opleiding ga je naar huis met een Europees erkend diploma voor Professional Coach (Practitioner Level) en kan je, indien gewenst, aan de slag als coach.

Wanneer je als manager of professional de opleiding hebt gevolgd, kan je daarnaast alle toegepaste technieken gebruiken bij jouw werk. De theorie die je is aangeboden tijdens de opleiding in combinatie met de visuals zullen je ondersteunen in de toepassing. Succes gegarandeerd!

Zij gingen jou voor

‘Het is allemaal zó tailormade’. Bekijk  de ervaring van Sjoerd – Sound Engineer

‘Ik wilde mezelf weer uitdagen’. Bekijk de ervaring van Frerieke – Teamleider

‘Het mooiste cadeau dat ik mezelf kan geven’. Bekijk de ervaring van Stefan – Ondernemer

Klaar voor je eigen ervaring?

Neem nu de eerste stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!